Γιάννενα: Στο Θέατρο της ΕΗΜ, ο Πάνος Μουζουράκης

                             Γιάννενα: Στο Θέατρο της ΕΗΜ, ο Πάνος Μουζουράκης
Ο Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στα Ιωάννινα την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Θέατρο της ΕΗΜ. 
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει. 
Θα μας παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από τον δίσκο του «Μονόλογος για δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο. Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του: Δημήτρη Φροσύνη - μπάσο, Παύλος Καλτουρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση, Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα,
Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών, ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο – κλαρινέτο και ο Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.
Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, που συμμετείχαν  στο voice η Μυρτώ Ναούμ και η Κωνσταντίνα Ζωμενή.
Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα, ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.
Παραγωγή - Οργάνωση : Metro Live Productions. Ώρα έναρξης: 21.30. Προπώληση εισιτηρίων: 13 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 15 ευρώ.
anex.gr
epirusblog.gr
5 of 5
                             
Γιάννενα: Στο Θέατρο της ΕΗΜ, ο Πάνος Μουζουράκης
epirusblog.gr
5 of 5
                             
Ιωάννινα 3489226328623459761
item