Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τις δύο φορές που έπεσε θύμα ληστείας Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τις δύο φορές που έπεσε θύμα ληστείας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τις δύο φορές που έπεσε θύμα ληστείας

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τις δύο φορές που έπεσε θύμα ληστείας - Κεντρική Εικόνα
Τον τελευταίο καιρό, η λίστα με τους επώνυμους που πέφτουν θύματα ληστείας όλο και μεγαλώνει. Μετά την Άννα Βίσση, τον Τόνυ Μαυρίδη και την Τέτα Καμπουρέλη, θύμα κλοπής από επιστήμονες διαρρήκτες, έπεσε και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. 
Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε λίγους μήνες έπεσε δύο φορές θύμα ληστείας. Ήταν Νοέμβριος όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του και του έκλεψαν περίπου 3.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας. 
Τον Γενάρη, έπεσε ξανά θύμα ληστείας, καθώς άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover και 6.000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο. 
«Δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει θύμα κλοπής. Πολλοί άνθρωποι είχαν την ίδια τύχη-ατυχία με μένα», λέει, στην εφημερίδα Ειδήσεις, ο τραγουδιστής, κάνοντας την πρώτη του δήλωση για τα δύο περιστατικά και συμπληρώνει: «κακή συγκυρία θα έλεγα!».

Epirusblog Gr
5 of 5
Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τις δύο φορές που έπεσε θύμα ληστείας
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6263487308448498799
Σχόλια
item