Ναταλία Λιονάκη: Πώς είναι σήμερα η ζωή της; Ναταλία Λιονάκη: Πώς είναι σήμερα η ζωή της; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ναταλία Λιονάκη: Πώς είναι σήμερα η ζωή της;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς είναι σήμερα η ζωή της; - Κεντρική Εικόνα
Η Ναταλία Λιονάκη πριν από κάποια χρόνια απασχόλησε έντονα τα media με την προσωπική της ζωή καθώς είχε αποφασίσει να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού. Η μητέρα της έκανε τα πάντα για να της αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια, αφού εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.
Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», βρίσκεται σε μοναστήρι στα Μέγαρα, ενώ η μητέρα της ζει στο Αλεποχώρι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά της. Παράλληλα, η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται συχνά στην Αγία Παρασκευή καθώς έχει βρει εκεί ένα κατάστημα για να τυπώνει σχέδια για τα κεντήματά της.
«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.
Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της», ανέφερε στο περιοδικό άνθρωπος που την έχει δει από κοντά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ναταλία Λιονάκη: Πώς είναι σήμερα η ζωή της;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 196643205992753634
Σχόλια
item