«Εμφύλιος» στην οικογένεια Καρντάσιαν! Η Κέιτλιν Τζένερ δεν μιλάει πια με Κιμ και Κλόε «Εμφύλιος» στην οικογένεια Καρντάσιαν! Η Κέιτλιν Τζένερ δεν μιλάει πια με Κιμ και Κλόε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Εμφύλιος» στην οικογένεια Καρντάσιαν! Η Κέιτλιν Τζένερ δεν μιλάει πια με Κιμ και Κλόε

«Εμφύλιος» στην οικογένεια Καρντάσιαν! Η Κέιτλιν Τζένερ δεν μιλάει πια με Κιμ και Κλόε - Κεντρική Εικόνα
Η Κέιτλιν Τζένερ ισχυρίζεται ότι απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την οικογένεια Καρντάσιαν. 
Αφού επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ενημερώσει την πρώην σύζυγό της, Κρις Τζένερ, για το περιεχόμενο του αυτοβιογραφικού της βιβλίου με τίτλο «Τα μυστικά της ζωής μου», τώρα η Κέιτλιν λέει ότι δεν μιλάει και με την Κιμ Καρντάσιαν.
«Αγαπώ την Κίμπερλι, νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο άτομο, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πραγματικά δεν της έχω μιλήσει εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε η 67χρονη Κέιτλιν, στην εκπομπή της Αυστραλίας «Today» και πρόσθεσε: «Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου για να ηρεμήσουν τα πράγματα. 
Είναι κάπως σε αναμονή ξέρετε... κρατάω τις αποστάσεις μου».
Η Τζένερ δεν έμεινε σε αυτά, καθώς με εξομολογητικό τόνο τόνισε ακόμα: «Βγήκα στον κόσμο προσπαθώντας να αλλάξω κάποια πράγματα. Υπάρχει πολύ δράμα στην οικογένεια Καρντάσιαν. 
Αυτό είναι το βιβλίο μου με τις απόψεις για τα πράγματα που έχουν συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου. Κάθε φορά που εκφράζω την άποψή μου, ξέρετε, με την οικογένειά μου, πάντα έχω να αντιμετωπίσω προκλήσεις».
Τον περασμένο μήνα η Τζένερ ισχυρίστηκε ότι είχε να μιλήσει με την Κλόε Καρντάσιαν περίπου δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι ένα ολόκληρο επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας «Keeping Up with the Kardashians» ήταν αφιερωμένο στο να συζητήσει με τα μέλη της οικογένειας για τη σχέση τους.
Μάλιστα τότε η Κέιτλιν είχε δηλώσει: «Δεν θέλει να μιλήσει μαζί μου. Δεν έχουμε μιλήσει για δύο χρόνια. Αυτό είναι λυπηρό. Ήμουν πολύ κοντά με την Κλόε, εννοώ ότι τη μεγάλωσα 23 χρόνια, ήταν μόλις πέντε χρόνων όταν την ανέλαβα... αυτό πονάει».
Epirusblog Gr
5 of 5
«Εμφύλιος» στην οικογένεια Καρντάσιαν! Η Κέιτλιν Τζένερ δεν μιλάει πια με Κιμ και Κλόε
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5805378858893779271
Σχόλια
item