«Αποστολή» και «Μασούτης» στηρίζουν με τρόφιμα οικογένειες στον ακριτικό Εβρο [εικόνες] «Αποστολή» και «Μασούτης» στηρίζουν με τρόφιμα οικογένειες στον ακριτικό Εβρο [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Αποστολή» και «Μασούτης» στηρίζουν με τρόφιμα οικογένειες στον ακριτικό Εβρο [εικόνες]

«Αποστολή» και «Μασούτης» στηρίζουν με τρόφιμα οικογένειες στον ακριτικό Εβρο [εικόνες]
Με σύνθημα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» προσέφεραν δέματα τροφίμων στον ακριτικό Εβρο.
Τα δέματα δόθηκαν σε 409 ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην Ιερά Μητρόπολη  Αλεξανδρουπόλεως και στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.
Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε: «Εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες στον ακριτικό Έβρο αντιμετωπίζουν σήμερα λόγω της οικονομικής κρίσης προβλήματα επιβίωσης. 
Στο πλευρό των Ακριτικών περιοχών 
Η «Αποστολή» σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τη στήριξη των σουπερ μαρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» βρίσκεται στο πλευρό αυτών των ακριτών προκειμένου όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. 
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, εδώ και καιρό, έχει εκφράσει την αγωνία του για τους ακρίτες μας. Η «Αποστολή» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους». 
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος αναφέρθηκε στην προσπάθεια της «Αποστολής», λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι κάθε μήνα προσφέρουμε με χριστιανική αγάπη ένα στήριγμα στις οικογένειες και τα παιδιά τους που αποτελούν την ελπίδα του τόπου μας». 
«Η «Αποστολή» συνεχίζει αδιάκοπα να μας ευεργετεί  και να βοηθά  τους ακρίτες που δίνουν τη δική τους μάχη  προκειμένου όπως έχω ξαναπεί σε αυτό το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των θρησκειών η αγάπη του Χριστού να φωτίζει Ανατολή και Δύση για να είναι μια διαρκής πυξίδα ειρήνης, αλληλεγγύης, αγάπης και φιλίας μεταξύ των λαών, το σημαντικότερο όμως είναι, ότι είμαστε προτεραιότητα αυτής της προσφοράς διότι μας σκέπτεστε και μας νοιάζεστε» τόνισε ευγνώμων προς τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.
Με το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» διατίθενται κάθε μήνα 1.040 δέματα τροφίμων σε οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα, τα Ιωάννινα και τη Χαλκίδα, η  επιλογή των οποίων γίνεται από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής. 
Ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν θα εξετάζεται η επέκταση του προγράμματος και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας. 
Epirusblog Gr
5 of 5
«Αποστολή» και «Μασούτης» στηρίζουν με τρόφιμα οικογένειες στον ακριτικό Εβρο [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3263428977310792484
Σχόλια
item