Άρτα: Τα είπαν στο στέκι τους για το ΞΕΝΙΑ

Τα είπαν στο στέκι τους για το ΞΕΝΙΑ
ΕΚΕΙ που καθόταν μεσημεράκι, όπως το συνηθίζει σχεδόν καθημερινά, στο αγαπημένο του στέκι, το «Αλφιέρι», Αρτινού ιδιοκτήτη, ο φίλος και συνεργάτης Στάθης Μπαρτζώκας βλέπει αίφνης την περασμένη Πέμπτη 10/5/2017 να πλησιάζει πιάνοντας τραπέζι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διακριτική η προσωπική του φρουρά ήταν σχεδόν αθέατη, μας μεταφέρει ο Στάθης, ενώ ο ίδιος κάθισε μόνος του στο τραπέζι του «καφέ», στο οποίο συχνάζουν ηχηρά ονόματα του πολιτικού και εν γένει του δημόσιου βίου. 
Βρίσκεται σ’ ένα στενό πολύ κοντά στη Βουλή κι αυτό διευκολύνει. Μόλις πριν λίγους μήνες είχαμε πάει στην Αθήνα, εκεί μας έδωσε ραντεβού ο Στάθης, βλέποντας από διπλανό εστιατόριο τον πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, να παραγγέλνει φαγητό.
Σε διπλανά τραπέζια Κυριάκος Μητσοτάκης και Στάθης, οπότε ο φίλος δεν έχασε την ευκαιρία. 
Σηκώθηκε, τον πλησίασε κι αφού συστήθηκε, πέρασε στο παρασύνθημα: «Έχουμε θέμα στην Άρτα...» και πριν προλάβει να συνεχίσει, λες και μπήκε στο μυαλό του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντέτεινε: «Ξέρω, εννοείς το ΞΕΝΙΑ. 
Υπομονή, θα το λύσουμε...». Ατάκα που αφήνει υπόσχεση ότι στην περίπτωση που αναλάβει το τιμόνι της χώρας θα γίνει ξενοδοχείο, όπως παλιά, υπό την εκμετάλλευση ιδιώτη. Υπομονή...
ΥΓ Ι: Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε επίκαιρα πολιτικά θέματα.
ΥΓ ΙΙ: Μετά από λίγο στο «Αλφιέρι» πήγε και η σύζυγος του Κυριάκου, άρα ήταν το σημείο ραντεβού τους.
taxydromosartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τα είπαν στο στέκι τους για το ΞΕΝΙΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7853554554931880760
item