Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τη ρήξη στη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τη ρήξη στη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τη ρήξη στη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα


Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τη ρήξη στη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε ο ο Ανδρεάς Γεωργίου που επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έντονους διαξιφισμούς με τον Αποστόλη Τότσικα κατά τη διάρκεια του Μπρούσκο.

«Κάθε οικογένεια έχει τις διαφωνίες και τους καβγάδες της. Έτσι συνέβη και στο Μπρούσκο. Το "πλακωθήκαμε" είναι τραβηγμένο σενάριο. Σημαίνει ότι παίξαμε ξύλο. 


Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε» είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε: «Με τα αδέλφια μου τσακωνόμαστε δυο φορές την εβδομάδα, με τον Αποστόλη θα τσακωθώ μια φορά το χρόνο. 

Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. 

Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς οι δημοσιογράφοι το σκέφτηκαν αυτό επειδή δεν έχει γραφτεί πουθενά το όνομα του Αποστόλη για τις νέες σειρές που ετοιμάζω».
Γιατί δεν θα συμμετέχει ο Αποστόλης Τότσικας στις νέες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου; 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το καστ των ηθοποιών, αλλά πράγματι δεν του έχω κάνει πρόταση γιατί δεν πάμε να κάνουμε ένα νέο Μπρούσκο. Ο Αποστόλης είναι για μένα ένας σπουδαίος ηθοποιός. Δεν νομίζω λοιπόν να μείνει χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι θα βρει να δουλέψει κάπου αλλού και του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει». 
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για τη ρήξη στη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5193000600880620272
Σχόλια
item