Ντοκιμαντέρ η ζωή του Τζορτζ Μάικλ δια χειρός… Κέιτ Μος! Ντοκιμαντέρ η ζωή του Τζορτζ Μάικλ δια χειρός… Κέιτ Μος! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ η ζωή του Τζορτζ Μάικλ δια χειρός… Κέιτ Μος!

Ντοκιμαντέρ η ζωή του Τζορτζ Μάικλ δια χειρός… Κέιτ Μος! - Κεντρική Εικόνα
Η Κέιτ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα μυστικό πέρασμα από τον κήπο της στο σπίτι του και ότι η κόρη της συχνά κολυμπούσε στην πισίνα του…
Ντοκιμαντέρ για τον φίλο και γείτονά της, Τζορτζ Μάικλ, ετοιμάζει η Κέιτ Μος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ γυρίζεται μέσα στο σπίτι του τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.
Η φιλία και η στενή σχέση που τούς έδενε ήταν γνωστή. Πέρυσι μάλιστα, το διάσημο μοντέλο είπε ότι υπάρχει κι ένα μυστικό πέρασμα από τον κήπο της στο σπίτι του και ότι η κόρη της συχνά κολυμπούσε στην πισίνα του, όσο συζητούσαν.
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η σταρ της πασαρέλας, έχει εντοπιστεί με τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το σπίτι του για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Freedom», δηλαδή ελευθερία. Υποστηρίζουν επίσης ότι είχε ξεκινήσει να γυρίζεται πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητες οι νέες λήψεις.
Η Κέιτ Μος και το τηλεοπτικό συνεργείο χρησιμοποιούν την πίσω πόρτα του σπιτιού για να μην προσελκύουν την προσοχή των φωτογραφικών φακών.
Οι δημιουργοί θεωρούν ότι τα γυρίσματα θα ικανοποιήσουν τους θαυμαστές του τραγουδιστή, καθώς θα δείχνουν που περνούσε τις ιδιωτικές τους στιγμές ο Τζορτζ Μάικλ, κάτι που δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ ξανά.
Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί τους επόμενους μήνες από το βρετανικό Channel 4.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ντοκιμαντέρ η ζωή του Τζορτζ Μάικλ δια χειρός… Κέιτ Μος!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7958394111881885066
Σχόλια
item