Μαυρωτάς προς κυβέρνηση: Είστε ικανοί να ανακαλύψετε ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό [βίντεο] Μαυρωτάς προς κυβέρνηση: Είστε ικανοί να ανακαλύψετε ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαυρωτάς προς κυβέρνηση: Είστε ικανοί να ανακαλύψετε ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Η κυβέρνηση είναι ικανή να ανακαλύψει ακόμη και ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό, είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.
«Στις αποκρατικοποιήσεις βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Ή μάλλον το βρίσκετε το δάσος στο Ελληνικό», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, αναφερόμενος στο τελευταίο εμπόδιο που μπήκε στη συγκεκριμένη επένδυση, όταν 37 στρέμματα εντός της παραχωρούμενης έκτασης κηρύχθηκαν δασική περιοχή.
«Κι αν πειστεί το δασαρχείο ότι εκεί δεν υπάρχει δάσος, είστε ικανοί να ανακαλύψετε εκεί ένα ινδιάνικο νεκροταφείο κάτω από τον διάδρομο προσγείωσης. Και λέω ινδιάνικο και όχι αρχαιοελληνικό, ρωμαϊκό ή βυζαντινό, για το συνδυάσετε και με ένα νέο φορέα που θα φτιάξετε, την Εφορεία Ινδιάνικων Αρχαιοτήτων για να τη στελεχώσετε κατάλληλα», συνέχισε ο κ. Μαυρωτάς.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαυρωτάς προς κυβέρνηση: Είστε ικανοί να ανακαλύψετε ινδιάνικο νεκροταφείο στο Ελληνικό [βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4741024412791352043
Σχόλια
item