Θρησκευτικός γάμος και βαφτίσια (την ίδια μέρα) για Καρποντίνη και Λιάτσο

Θρησκευτικός γάμος και βαφτίσια (την ίδια μέρα) για Καρποντίνη και Λιάτσο
Δύο σε ένα (!) για την Ελένη Καρποντίνη και τον Βασίλη Λιάτσο! Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz θα παντρευτεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και αφού ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης αμέσως μετά θα βαφτίσει τον γιο του! 
Εναν χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο τους και εννέα μήνες από τον ερχομό του παιδιού τους η παρουσιάστρια και ο ραδιοφωνικός παραγωγός θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία λίγων συγγενών, φίλων και συναδέλφων.

Μερικές εβδομάδες, λοιπόν, προτού φτάσει η ώρα η καλή, οι μελλόνυμφοι τρέχουν να οργανώσουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Φρόντισαν μάλιστα, με το χιούμορ που τους χαρακτηρίζει, να ενημερώσουν τις προσκεκλημένες κυρίες που θα παρευρεθούν στο διπλό μυστήριο να έχουν μαζί τους μια εσάρπα, καθώς στην περιοχή φυσάει αρκετά και η θερμοκρασία το βράδυ πέφτει λόγω του υψομέτρου.

Το προσκλητήριο της βάφτισης - γάμου (δύο σε ένα!) εστάλη ήδη στους καλεσμένους και μοιάζει με παλιά περγαμηνή! Τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού φιγουράρουν με μεγάλα καλλιγραφικά γράμματα και στη συνέχεια ακολουθεί μια γλυκιά ιστορία: «Μια φορά κι έναν καιρό ο μπαμπάς μου και η μαμά μου γνωρίστηκαν, ερωτεύθηκαν και να ’μαι κι εγώ! 
Αποφάσισα, λοιπόν, να τους παντρέψω και μετά να βαφτιστώ, για να σταματήσουν να με φωνάζουν μπέμπη. Σας περιμένω όλους στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα».
Οι κουμπάροι
Το πάρτι που θα ακολουθήσει θα γίνει στο πατρικό σπίτι του γαμπρού, με τον ευτυχισμένο παππού και γνωστό δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο επί της υποδοχής! Νονός του Λιάτσου junior θα είναι ο καλός φίλος του ζευγαριού Δημήτρης Ιακωβίδης και κουμπάροι στον γάμο οι επίσης φίλοι τους Γιώργος Βούλγαρης και Δήμητρα Μολίνδρη. 
«Είναι πολύ αρμονική η σχέση μας. Από την πρώτη κιόλας μέρα που είμαστε μαζί, όλα κυλούν πολύ ήρεμα. Είναι σχεδόν μαγικό αυτό που συμβαίνει με μας τους δύο. Θυμάμαι, την πρώτη μέρα που μείναμε στο ίδιο σπίτι είχα την αίσθηση σαν να το κάναμε χρόνια» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ραδιοφωνικός παραγωγός.
epirusblog.gr
5 of 5
Θρησκευτικός γάμος και βαφτίσια (την ίδια μέρα) για Καρποντίνη και Λιάτσο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5570869391660902209
item