Ήγουμενίτσα: Η αλήθεια για τον δρόμο στους Σπαθαραίους Ηγουμενίτσας

Ήγουμενίτσα: Η αλήθεια για τον δρόμο στους Σπαθαραίους Ηγουμενίτσας

Διαφορετικά είναι τα πράγματα αναφορικά με την υπόθεση του κλειστού δρόμου στο χωριό Σπαθαραίοι του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 72χρονου που προσήχθη και όχι συνελήφθη (όπως αναφέραμε στην αρχική μας ανάρτηση), η ιστορία ξεκινάει πριν από περίπου 7 χρόνια όταν έγινε ο αναδασμός στην περιοχή του χωριού Σπαθαραίοι.

Πριν από το αναδασμό στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε χωματόδρομος.

Μετά όμως από την αναδιανομή του αναδασμού, η συγκεκριμένη έκταση περιήλθε στην κυριότητά του.

Το νέο σχέδιο του αναδασμού, προέβλεπε την κατασκευή μίας μικρής γέφυρας με την οποία θα εξυπηρετούνται οι ιδιοκτήτες των γειτονικών χωραφιών.

Έκτοτε, με καλή διάθεση και αναγνωρίζοντας την ανάγκη διέλευσης των συγχωριανών του, ο 72χρονος άφησε τον δρόμο ανοιχτό, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί η υπόσχεση της τότε Δημοτικής Αρχής Μαργαριτίου, πως η γέφυρα θα φτιαχτεί  μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Πέρασαν όμως 7 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να κατασκευαστεί η προαναφερόμενη γέφυρα, και σε συνδυασμό με την απόφαση του νόμιμου ιδιοκτήτη για αξιοποίηση της περιουσίας του, προχώρησε στην απόφαση για την περίφραξη της, ώστε να τη διαμορφώσει κατάλληλα για γεωργική εκμετάλλευση.

Το πρωί της Πέμπτης το σημείο επισκέφθηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας που υποσχέθηκε πως θα δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, με την κατασκευή της γέφυρας.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να τηρηθούν οι υποσχέσεις και οι εκπρόσωποι της πολιτείας να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς τους πολίτες, δίνοντάς τους λύσεις και όχι δημιουργώντας έριδες.

thespro.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Η αλήθεια για τον δρόμο στους Σπαθαραίους Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2348908290706443206
item