Γιάννενα: Το Πνευματικόκέντρο αρνήθηκε την αίθουσα στο 5ο ΓΕΛ Γιάννενα: Το Πνευματικόκέντρο αρνήθηκε την αίθουσα στο 5ο ΓΕΛ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το Πνευματικόκέντρο αρνήθηκε την αίθουσα στο 5ο ΓΕΛ

Γιάννενα: Το Πνευματικόκέντρο αρνήθηκε την αίθουσα στο 5ο ΓΕΛ

Την Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων του 5ου ΓΕΛ καθώς η πρώτη αρνήθηκε την παραχώρηση της αίθουσας προκειμένου να φιλοξενηθεί η μουσικοθεατρική παράσταση "Σαν παλιό σινεμά".

Η παράσταση έγινε πριν από μερικές ημέρες και κατά κοινή ομολογία επρόκειτο για μία εξαιρετική δουλειά των μαθητών και των καθηγητών, η οποία απέσπασε μόνο θετικά σχόλια.
Μετά την άρνηση του Πνευματικού Κέντρου, η παράσταση ανέβηκε για δύο ημέρες στην αίθουσα "Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα" στην Ακαδημία, με αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.
Αναλυτικά στην καταγγελία του Συλλόγου αναφέρεται:
Το Δ.Σ. το 5ου Γ.Ε.Λ. Ιωαννίνων καταγγέλλει τη Διοίκηση του πνευματικού κέντρου Ιωαννίνων γιατί αρνήθηκε αίτηση των καθηγητών και μαθητών του σχολείου μας να ανεβάσουν εκεί την μουσικοθεατρική τους παράσταση «σαν παλιό σινεμά».
Αποτέλεσμα της άρνησής τους αυτής ήταν η παράσταση να ανέβει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης Ιωαννίνων στην Ακαδημία με αντίτιμο 300ευρω, η οποία είχε μεγάλο πρόβλημα χωρητικότητας και για τον λόγο αυτό πολλοί γονείς και καλεσμένοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση των παιδιών τους. 
Σημειώνουμε ότι η παράσταση ανέβηκε 2 συνεχόμενες ημέρες αλλά κι αυτό δεν ήταν αρκετό να ικανοποιήσει τον μεγάλη προσέλευση του κοινού μας.
Φυσικά είναι αυτονόητο ότι υπήρχαν και πολλά προβλήματα και δυσκολίες στο ανέβασμα της παράστασης λόγο μικρής αυλαίας και κακού ηχητικού συστήματος.
Για πιο λόγο δεν μας παραχωρήσατε το Πνευματικό Κέντρο ;

Η απλή και γρήγορη δικαιολογία που δώσατε στα παιδιά μας ήταν ότι το θέατρο είχε πρόσφατα ανακαινιστεί και δεν θέλατε να καταστραφεί από τα παιδιά!!!!

Απορία βέβαια δική μας είναι γιατί σε αυτή την απόφασή σας έγινε διάκριση στα παιδιά του υπόλοιπου δήμου με τα παιδιά του μουσικού γυμνασίου τα οποία κανονικά ανέβασαν εκεί την παράστασή τους.


Επίσης παραχωρείτε το Πνευματικό Κέντρο στα παιδιά μας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων-εκδρομών πρωινές ώρες με αντίτιμο έως 5 ευρώ και με αποκλεισμό αυτών που δεν έχουν να πληρώσουν χωρίς να φοβάστε ότι θα το καταστρέψουν.

Μήπως δεν είναι αρκετά τα δημοτικά τέλη και τους φόρους που πληρώνουμε στο δήμο προκειμένου να ανοίγουν οι πόρτες σε όλα τα παιδιά;
Μήπως ο δήμος προτιμάει μόνο τις ιδιωτικές παραστάσεις με σκοπό το χρηματικό κέρδος και μόνο; Περιττό να αναφέρουμε την παράσταση που έδωσε τις ίδιες μέρες ο Μαρκος Σεφερλης εκεί.
Γιατί οι γονείς έπρεπε να πληρώσουν 300 ευρώ ενοίκιο σε δημόσιο χώρο την στιγμή που υπάρχει το πνευματικό κέντρο που δημιουργήθηκε για τους δημότες μας
Μήπως ο δήμος θα έπρεπε να ξανασκεφτεί τον λόγο ύπαρξης του κτηρίου αυτού;

epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Πνευματικόκέντρο αρνήθηκε την αίθουσα στο 5ο ΓΕΛ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5137956217393562010
Σχόλια
item