Γιάννενα: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο 2ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος! Γιάννενα: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο 2ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο 2ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος!

Γιάννενα: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο 2ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος!
Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή διοργανώθηκαν  το Σάββατο στην πόλη μας ο 2ος  νυχτερινός ημιμαραθώνιος των 21 χλμ, όπως επίσης και ο νυχτερινός αγώνας των 5 χλμ. με την συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα.
Ο αγώνας των 21 χλμ.
Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε ο αγώνας των 21 χλμ. στον οποίον έτρεξαν και τερμάτισαν πάνω από 280 αθλητές και αθλήτριες. 
Η διαδρομή του ημιμαραθώνιου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά διατηρητέα κτίρια, «αγκαλιάζει» το Κάστρο, περνάει κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής και συνεχίζει, δίπλα πάντα στη λίμνη, σε έναν πεζόδρομο, μέσα στη φύση…
Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησε ο Γεώργιος Καραβίδας με χρόνο 1 ώρα 13 λεπτά και 25 δεύτερα, την δεύτερη ο Αλέξης Παπαλεξίου με χρόνο 1:20:40 και την τρίτη ο Δημήτριος Αυγιτάς με 1:21:55. 
Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτευσε η Αγγελική Γκρέμου με χρόνο 1 ώρα 30 λεπτά και 10 δεύτερα, την δεύτερη θέση κατέλαβε η Νικολέτα Τζαβάρα με χρόνο 1:46:13 και την  τρίτη θέση κατέλαβε η Μαρία Τσατσαρώνη με 1:49:50.
Ο αγώνας των 5 χλμ.
Με έναρξη την Πλατεία Μαβίλη στις 9 το βράδυ οι 500 και πλέον δρομείς όλων των ηλικιών ξεκίνησαν τον αγώνα των 5 χλμ. έχοντας στα αριστερά τους την λίμνη και δεξιά τα τείχη του Κάστρου έως το Du Lac, όπου κάνοντας αναστροφή ακολούθησαν την αντίστροφη πορεία προς τον τερματισμό στην Πλατεία Μαβίλη.
Το νήμα, από πλευράς ανδρών, έκοψε πρώτος ο Αθανάσιος Μπαρμπαγιάννης με χρόνο 16 λεπτά και 26 δεύτερα, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Βασίλειος Τσιρώνης με χρόνο 16:46 και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γεώργιος Πέτσης με χρόνο 17:24.
Στις γυναίκες πρώτη ήρθε η Δήμητρα Τζαλοκώστα από την Άρτα με χρόνο 20 λεπτά και 30 δεύτερα, δεύτερη η Ευαγγελία Ζήση με 21:59 και τρίτη η Μαρία Γκούτσια με 23:29.
Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν O Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, ο Δήμος Ιωαννιτών και η Εταιρεία «My Adventure». Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου με τη στήριξη της Τροχαίας Ιωαννίνων και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο 2ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1687095940702285409
Σχόλια
item