Γοιάννενα: 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης Στα Ιωάννινα Γοιάννενα: 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης Στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γοιάννενα: 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης Στα Ιωάννινα

Γοιάννενα: 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης Στα Ιωάννινα

Η «Ψυχοσύνθεση» σε συνεργασία με τη «Metamorphosis Coaching» διοργανώνουν
2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης


Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν και να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να αφυπνιστούν και να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο ζωής που θα υποκινείται και θα συμβαδίζει με τα θέλω και τους στόχους τους.


Το διήμερο σεμινάριο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, έχει αποκλειστικά βιωματικό χαρακτήρα και αποτελείται από ασκήσεις που συχνά έχουν την μορφή παιχνιδιού, και κινητοποιούν το σώμα, τον νου και το συναίσθημα.

Οι ασκήσεις παρουσιάζονται από τους υπεύθυνους της ομάδας και στη συνέχεια τα μέλη αυτής παροτρύνονται να συμμετέχουν ατομικά αλλά και να αλληλεπιδρούν με τα υπόλοιπα μέλη. 


Μέσω της πράξης αλλά και της ενεργούς συμμετοχής ενισχύεται η μάθηση με στόχο τα μέλη της ομάδας να μπορέσουν να καλλιεργήσουν την αυτοπαρατήρηση και την ενδοσκόπηση, βασική προϋπόθεση για την απόκτηση της αυτογνωσίας.

Επιπλέον, στοχεύει στο να αισθανθούν όμορφα με τον εαυτό τους, να τον αποδεχτούν και να δημιουργήσουν μια θετική αυτοεικόνα.

Στις ομαδικές αυτές συναντήσεις, το κάθε μέλος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία, σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, και να αποκτήσει νέες δεξιότητες έτσι ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να τις μεταφέρει στη ζωή του και την καθημερινότητά του.

Τέλος, το σεμινάριο βασίζεται στις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού, της αποδοχής και της εχεμύθειας και επιπλέον πληρεί το δεοντολογικό κώδικα και τις επιστημονικές αρχές της επιστήμης της ψυχολογίας.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουνίου 2017  στην έδρα της «Ψυχοσύνθεσης», Απολλωνίας 5, 45332, Ιωάννινα
Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ
Πληροφορίες/Κρατήσεις:
Άννα Δήμου, 690 82 70 341, dimouana@gmail.com
http://www.annadimou.com
www.facebook.com/events/1913695065581073/


Τα εργαστήρια είναι βιωματικά και θα γίνουν σε μικρές ομάδες, γι’αυτό απαιτείται έγκαιρη κράτηση


epirus-tv-news.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γοιάννενα: 2ήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης Στα Ιωάννινα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6289058744004128135
Σχόλια
item