Διπλό χτύπημα στη Ν.Υόρκη: ΙΧ επεσαν σε πεζούς -2 νεκροί πολλοί τραυματίες Διπλό χτύπημα στη Ν.Υόρκη: ΙΧ επεσαν σε πεζούς -2 νεκροί πολλοί τραυματίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διπλό χτύπημα στη Ν.Υόρκη: ΙΧ επεσαν σε πεζούς -2 νεκροί πολλοί τραυματίες

Διπλό χτύπημα στη Ν.Υόρκη: ΙΧ επεσαν σε πεζούς -2 νεκροί πολλοί τραυματίες
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας άνδρας είναι νεκρός, όπως μεταδίδει το Reuters στην Times Square, σύμφωνα με την Telegraph όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς.
Οι αρχές της Νέας Υόρκης έσπευσαν στο σημείο. Αδιευκρίνιστο είναι ακόμη το εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο οι μνήμες όλων πήγαν σε αντίστοιχες τρομοκρατικές ενέργειες. 
Τα καταστήματα στην Times Square έχουν αποκλειστεί, μέχρι να διευκρινιστεί αν πρόκειται για τροχαίο ή κάτι άλλο. Κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Reuters υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για σύνδεση με τρομοκρατία.
Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση 42ης και 7ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης.
Οι αρχές της Νέας Υόρκης αναφέρουν ότι τα θύματα που τραυματίστηκαν είναι 13 ενώ το RT ανεβάζει στους 20 τον αριθμό των τραυματιών.
Και άλλο περιστατικό στο Staten Island: 1 νεκρός, 5 τραυματίες
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, συνέβη και δεύτερο παρόμοιο περιστατικό πριν από λίγο στο Στέιτεν Αιλαντ. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς με αποτέλεσμα να σκοτωθεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τουλάχιστον τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. το περιστατικό συνέβη στην διασταύρωση Μπρόντγουεϊ και Κάσλτον.
Η διασταύρωση στο Στείτεν Άιλαντ όπου συνέβη το περιστατικό

View image on Twitter
Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού
Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες σύλληψης του οδηγού του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι 26χρονος έγχρωμος από το Μπρονξ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Διπλό χτύπημα στη Ν.Υόρκη: ΙΧ επεσαν σε πεζούς -2 νεκροί πολλοί τραυματίες
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 1554685166192020936
Σχόλια
item