Μις Υφήλιος 2017 η Κωνσταντίνα Παγάνη από την Κρήτη!

Μις Υφήλιος 2017 η Κωνσταντίνα Παγάνη από την Κρήτη!

Μις Υφήλιος 2017 αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλιστεία «Ms Transcontinental International» στην Ατλάντα της Αμερικής η 24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο Κρήτης. 

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!» έγραψε η Κωνσταντίνα στο Facebook και ανέβασε φωτογραφία με το στέμμα της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καλλιστείων.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του flashnews, τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή ήθελαν την μελαχρινή καλλονή από την Κρήτη να είναι στις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού.

Η Κωνσταντίνα πρόσφατα πήρε και τον τίτλο «Miss Beauty Fore Crete 2017». Όπως η ίδια είχε πει πριν τον διαγωνισμό «δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρό μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα».

Έτσι, η Κωνσταντίνα Παγάνη έζησε τη μοναδική εμπειρία με όλα τα κορίτσια στην Ατλάντα και στέφθηκε Μις Υφήλιος, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.



epirusblog.gr
5 of 5
Μις Υφήλιος 2017 η Κωνσταντίνα Παγάνη από την Κρήτη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7724259465395178689
item