Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Μαίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα

  Αρκετή τύχη αλλά και επεισοδιακές καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε κάνει πιο αισιόδοξο/η, κάτι που με την σειρά του μπορεί να επιδράσει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου θα σου ανοίξει «πόρτες», διευρύνοντας τις προοπτικές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, που το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλά κάνεις του... κεφαλιού σου!

Ερωτικά
Αν θέλεις να «παίξεις» έχεις το ελεύθερο, αφού σίγουρα θα περάσεις όμορφα. Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σοβαρό, καλό είναι να περιμένεις την συνέχεια και να μην παρασυρθείς από το θυμικό σου σε βιαστικές επιλογές ή σε υποσχέσεις που κρίνονται ως υπερβολικές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Επιπλέον, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις πλεονεκτήματα σε σχέση με τη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α σε επιβουλεύεται!
Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο παραπέμπει κυρίως σε παρασκηνιακές διεργασίες και «κρυφές» σχέσεις, πρόσεξε όμως μήπως μια υπόσχεση για το μέλλον αποσκοπεί απλά και μόνον στην εκμετάλλευσή σου. Αν βέβαια δεν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, τότε... καλή διασκέδαση!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις κι ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σε ενοχλήσουν, η τελική «σούμα» της ημέρας μπορεί να έχει θετικό πρόσημο, αν «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου και ενεργήσεις στοχευμένα. Εξ άλλου, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που σου... κάνουν τα χατίρια και γενικότερα σε βοηθούν να περάσεις καλά.
Ερωτικά
Όσο εύκολο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αν τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι ερωτικά ή φιλικά. Αν πάντως δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις μπορείς να «βουτήξεις» στον ωκεανό των ερωτικών απολαύσεων κι... όπου βγει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία, που σε αυτήν την φάση είναι και το πιο δυνατό «χαρτί» σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε έντονες αλλά προσωρινές ενοχλήσεις στην υγεία σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή «αψιμαχίες» στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Όσο κι αν οι δικές σου προτεραιότητες είναι κυρίως επαγγελματικές θα ήταν λάθος να αδιαφορήσεις ή να ενοχληθείς από συμπεριφορές που στοχεύουν στην καρδιά σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και κρούσματα έντονης ζήλειας.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Επιπλέον, ένα ταξίδι μπορεί να σου αποφέρει ακόμη περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν κάποιοι «κολλητοί» σου εμπλέκονται στις δουλειές σου. «Παίζει» ακόμη η «στράτευσή» σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Όσο βρίσκεσαι σε κίνηση, το σύμπαν δουλεύει για σένα κι είναι πιθανό να αποκομίσεις αρκετά κομπλιμέντα αλλά και υποσχέσεις. Ωστόσο, η ύπαρξη πολλών «στόχων» είναι κάτι που δεν σε βοηθά, αφού εντείνει την αστάθειά σου και δημιουργεί... απορίες σε αυτόν/η που νοιάζεται για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους σου ζητά να επιστρατεύσεις τια αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη... υπομονή απέναντι σε άτομα που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, δρώντας μάλιστα αυθαίρετα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία υπόσχεται να σου φέρει αυξημένα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις κάποιες «πολυτέλειες».
Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να δείξεις την αγάπη που τρέφεις προς τον άνθρωπό σου, με ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ μια ανάλογη χαρά. Αν μάλιστα πρόκειται για μια νέα γνωριμία, οι εξελίξεις πολύ να «τρέξουν» πολύ γρήγορα για τα... δεδομένα σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως να λάβεις βοήθειες που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Ωστόσο, καλό είναι να καταπολεμήσεις κάποιες τάσεις τεμπελιάς, αφού θα «ψαλιδίσουν» τις προοπτικές σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά και σε λεκτικούς ή νομικούς διαξιφισμούς, που παίρνουν έκταση λόγω εγωισμού.
Ερωτικά
Αν είσαι ελεύθερος/η, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, να επικεντρωθείς δηλαδή στο πρόσωπο που πραγματικά σε «καίει», δείχνοντάς του την προτίμησή σου, χωρίς να αποσπάσαι διαρκώς από τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος των υπολοίπων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι στο χέρι σου να πάρεις μια άδεια ή να δρομολογήσεις εξελίξεις που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να κερδίσεις, πιάνοντας μια ευκαιρία «από τα μαλλιά»!

Ερωτικά
Σήμερα στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει επίμονα και σε ένα άλλο που επιθυμείς «διακαώς» αλλά αντιστέκεται! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να παρεξηγήσεις μια «ανάλαφρη» συμπεριφορά από το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, αφού οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου είναι κυμαινόμενες. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου υπόσχεται μια πιο διασκεδαστική καθημερινότητα, με παιχνίδια και φλερτ. Επιπλέον, ίσως λάβεις καλά νέα από τα παιδιά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να δημιουργηθούν προβληματικές καταστάσεις είτε από μια δικιά σου διάθεση «αυτονόμησης» είτε από μια ανάλογη του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε η ζωή σε περιμένει, αφού οι επιλογές σου είναι περισσότερες της μιας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο την καριέρα σου, όσο και ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το μόνο που σου μένει είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τις κρίνεις ως «μη σοβαρές». Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Διδύμους σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου, ώστε να αποκατασταθούν υπέρ σου οι ισορροπίες, ενώ επιπλέον σε καλεί να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Το ερωτικό παιχνίδι για σένα εξελίσσεται σε... ευλογία και κατάρα μαζί, αφού από την μια πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις όμορφες στιγμές σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν οι ενοχλητικές εντάσεις ή διεκδικήσεις, ειδικά αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε «υψηλούς» κύκλους, στα πλαίσια μιας κοινωνική εκδήλωσης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους προσδίδει στην ζωή σου μια πιο «περιπετειώδη» υφή, αφού προδιαθέτει σε διεκδικήσεις και έντονες συγκινήσεις, στα προσωπικά σου κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια «σκηνή» λόγω ζήλειας!
Ερωτικά
Μια συνάντηση σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση θα διεγείρει τον ερωτισμό σου, αν μάλιστα όλα αυτά συνοδευτούν και από τα ανάλογα «παιχνίδια» μπορεί να πιστέψεις ότι «έπιασες την καλή» κι ίσως να μην έχεις άδικο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να προσέξεις μήπως εκτεθείς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες ή πύρινες καταστάσεις, που αφορούν είτε στον οικιακό εξοπλισμό σου είτε στις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.
Ερωτικά
Εκείνο που αποκτά πλέον προτεραιότητα για σένα, είναι να «αποδείξεις» την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με έναν απτό και συγκεκριμένο τρόπο, τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, οπότε... ζήτα για να λάβεις ένα δώρο που να το πιστοποιεί!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Μαίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 4052655981619168901
item