Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 18 Μαίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 18 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα

  Έντονοι ρυθμοί ζωής.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά


Η Αφροδίτη στον ζώδιό σου σε βοηθά να περάσεις καλύτερα, επιπλέον όμως σου επισημαίνει ότι όσα συμβαίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου υπαγορεύονται από ανταγωνισμούς, που μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις χαρακτηρίζονται από πάθη που είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Προσπάθησε λοιπόν να απεμπλακείς από όλα αυτά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόοσε καλεί να υιοθετήσεις πρωτοποριακές ή καινοφανείς πρακτικές, μπορεί όμως και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με μάλλον... ακραία χαρακτηριστικά!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σε «βασανίζει» με διεκδικήσεις και διλήμματα, προδιαθέτοντας συνάμα σε συναρπαστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Κι από την στιγμή που είσαι λάτρης της περιπέτειας, απόλαυσε αυτό που ζεις, χωρίς «δεύτερες σκέψεις» και πισωγυρίσματα! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με την Σελήνη στον Υδροχόο οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι απρόβλεπτες, κάτι που μπορεί να σε αποσυντονίσει. Αν όμως μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην δημιουργική-καλλιτεχνική σου έκφραση και να χαρείς τη ζωή σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από παρασκηνιακές καταστάσεις και φαινόμενα ζήλειας ή ανταγωνισμούς που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ή να σε «λερώσουν».
Ερωτικά
Κάποιος/α, αφήνει να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές» αλλά καλού-κακού «δέσου» και στην καρέκλα σου, μην πέσεις από κάτι που θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια! 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε μεν πιο κοντά με κάποια άτομα αλλά και βγάζοντας στην φόρα ζήλειες και ανταγωνισμούς, που μπορεί να αλλάξουν δραστικά την άποψή σου για ένα άτομο, τόσο που να «ξεκόψεις» μαζί του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα με «παράξενες» απόψεις, που όμως επικοινωνούν μαζί σου μια χαρά! Αντίθετα, με τους «δικούς σου» μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις από το πουθενά.
Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επιδιώκει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση σε αυτήν την φάση είναι να κάνεις πως... δεν είδες και δεν άκουσες, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνει το «έλα να δεις»! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό τα όσα εύχεσαι και επιζητάς μπορεί να έρθουν, μόνον αν πάψεις να απευθύνεσαι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν σε φθείρουν. Αντίθετα, αν ποντάρεις στο μέλλον σου έχοντας πίστη για το καλύτερο, όλα θα εξελιχθούν κατά πως θες, ενώ επιπλέον θα κερδίσεις και την ψυχική σου ηρεμία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων, δύσκολων στην διαχείρισή τους και παρότι μερικές φορές είναι καλύτερα να «την κάνεις», παρά να διαπραγματεύεσαι με... τρελούς, αν καταφέρεις να ανταποκριθείς στην πρόκληση, τότε σίγουρα θα σου ανοίξει μια «πόρτα» που πίσω της κρύβεται μια απρόσμενη ευτυχία!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια καινούργια πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο πειστική μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό προσδίδει ενδιαφέρον στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις έντονες συγκινήσεις Επιπλέον όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε παρεξηγήσεις, με αφορμή ένα προσωπικό ζήτημα, είτε δικό σου είτε κάποιου/ας γνωστού/ης σου










































































































































































































































Ερωτικά
Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν ή πιο σωστά η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο «θίγει» τις ισορροπίες στα εργασιακά σου, ενώ, η καθημερινότητά σου μπορεί να εμπλουτιστεί με απρόοπτα και εκπλήξεις, σε κάθε περίπτωση, όμως το πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να δώσει λύσεις. Επιπλέον, ίσως να θορυβηθείς από μια ξαφνική εξέλιξη που άπτεται της υγείας σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αλλά καλό είναι να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου, αφού «κινδυνεύεις» να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να τις ικανοποιήσεις.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που απευθύνεται στα χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να σπάσεις ταμπού ή να καταφύγεις σε «εντυπωσιακές» σεξουαλικές πρακτικές, σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφαση είναι δική σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να γευθείς κάποιες έξτρα απολαύσεις αλλά και να βιώσεις μια περιπέτεια αισθηματικής φύσεως. Το θέμα βέβαια είναι ότι με την Σελήνη στον Υδροχόο, σου είναι πιο δύσκολο να περιοριστείς συναισθηματικά και να λειτουργήσεις με βάση τα «πρέπει», ίσως λοιπόν να πάρεις μια απόφαση που σίγουρα θα σοκάρει κάποιους/ες! Επιπλέον, ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις πρωτόγνωρες ή σπάνιες συγκινήσεις.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι πολύ καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η λάμψη σου έλκει και όντα που δεν έχουν απαραίτητα αγαθές προθέσεις απέναντι σου ή διέπονται από αρχές που σου είναι εντελώς ξένες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό, στη δουλειά σου αλλά και τις εργασιακές σχέσεις σου πολλά εξαρτώνται από συμπάθειες κι αντιπάθειες που στην παρούσα φάση παίρνουν έναν μάλλον ακραίο χαρακτήρα, καταστρατηγώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας. Κι επειδή μπορεί να συμμετέχεις κι εσύ σε όλα αυτά, προσπάθησε να λειτουργήσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά και να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι ή με τους οικείους σου.
Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες, καλά και τα φιλιά, επειδή όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και μην εξαρτάς την κρίση σου από τους τύπους. Αν πάλι θεωρείς πως έχεις «δεμένο τον γάιδαρό σου», οι εξελίξεις μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε ωθεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που βρίσκονται σε προσωπικό ή συναισθηματικό δίλημμα, κρατώντας όμως τις ισορροπίες ανάμεσα στους «θύτες» και τα «θύματα», αφού πάντα σε αυτές τις καταστάσεις οι ευθύνες είναι μοιρασμένες. Αλλά κι εσύ ενδέχεται να «ζοριστείς» από ανάλογα πάθη! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο, ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει, ενώ στις μετακινήσεις σου καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού είναι πιθανό να προκύψουν απίθανες καταστάσεις!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου είναι πιο πιθανό να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν αδιαφορώντας για τα όποια ανησυχητικά «προειδοποιητικά μηνύματα», που ποτέ δεν λείπουν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί όντως να βρεθείς προ απροόπτου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη όμως, με αφορμή ένα ερωτικό ή προσωπικό ζήτημα, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανταγωνισμοί και ζήλειες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα, χωρίζοντας τελικά τους συμμετέχοντες σε δύο «στρατόπεδα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόομπορεί να συμβάλλει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο.
Ερωτικά
Είτε πρόκειται για μια ευχάριστη, είτε για μια δυσάρεστη «έκπληξη», τελικά έχει μεγάλη σημασία το πώς εκλαμβάνεις τις εκάστοτε εξελίξεις, αφού η κάθε αντίδραση σου προδιαγράφει κι ένα διαφορετικό μέλλον. Ατένισε λοιπόν με αισιοδοξία το μέλλον σου και μην διογκώνεις τα δυσάρεστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως να δείχνουν «εξεζητημένες». Μπορεί όμως να πέσεις και σε αντιφάσεις που «βγάζουν μάτι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να λειάνεις ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ συγγενών και γνωστών, ποντάροντας κυρίως στο φιλότιμό τους. Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα διανθιστούν ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείεται να «πιάσει» και μια ευχή σου
Ερωτικά
Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να μην έχεις κάποια δέσμευση, ώστε να κινηθείς ελεύθερα, αφού οι πιθανότητες μιας «δυνατής» ερωτικής εμπειρίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν όμως δεν συμβαίνει αυτό, τότε θα κληθείς να διαχειριστείς έντονες πιέσεις που είτε πηγάζουν από μέσα σου, είτε σχετίζονται με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό, η ημέρα σου μπορεί να αποκτήσει έναν έντονα καταναλωτικό χαρακτήρα και σε αυτό θα παίξει σίγουρα ρόλο μια έξτρα παροχή που θα λάβεις. Επιπλέον όμως, δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε αχρείαστες σπατάλες, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, ενώ ίσως σου αποκαλυφθεί και κάτι «σοκαριστικό». Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «φόρμα», ενώ ίσως μάθεις ένα μυστικό για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι εδώ... ουδέν μεμπτόν! Αν όμως πρόκειται για κατηγορία, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αφού μπορεί και να πρόκειται για μια συκοφαντία που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 18 Μαίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 7050786052227191794
item