Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 15 Μαίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 15 Μαίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα

  Οι ευθύνες κόντρα στις επιθυμίες.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει την δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τα επαγγελματικά σου, ποντάροντας στην λογική και το αμοιβαίο συμφέρον. Για να συμβεί αυτό ωστόσο ενδέχεται να περάσεις μέσα από διαρκείς αμφιταλαντεύσεις και διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της «αντίπερα όχθης». Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο ή φορέα που θα σου δώσει τα μέσα για να απευθυνθείς σε ένα σχετικά πολυπληθές κοινό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να κάνεις ότι σου υπαγορεύει η καρδιά σου, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που σε «κρατάνε» πίσω ή δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς ελεύθερα. Σε κάθε περίπτωση μην αγχώνεσαι, αφού τελικά η αγάπη σου θα νικήσει! 


ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, πολλά από τα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, τόσο στην δουλειά σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου και καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην «τρέχεις» άσκοπα από εδώ κι από εκεί. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις οικονομικά στηρίγματα ή να συνάψεις μια συμφωνία επωφελή και για τις δύο πλευρές.
Ερωτικά
Ό,τι κι αν σου υπαγορεύει η λογική σου, φαίνεται πως είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια «κρυφή» κατάσταση, κάτι βέβαια που θα γίνει πρόβλημα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Ίσως όμως να «πέσεις πάνω» και σε μια αντίστοιχη υπόθεση από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα την επικοινωνιακή σου πολιτική, με συνέπεια να αποκτήσεις ένα σοβαρό προβάδισμα, έναντι των ανταγωνιστών σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς που θα συμβάλλουν θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα προκύψουν και πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου κι εδώ για να τα καταφέρεις δεν έχεις παρά να κινηθείς με βάση μια στοιχειώδη λογική κρίνοντας το που πρέπει ή δεν πρέπει να διαθέσεις τα χρήματά σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι το «μήλον της Έριδος», πολλά μπορεί να συμβούν, τόσο προς την θετική κατεύθυνση, όσο και προς την... αρνητική! Αν πάντως είσαι μόνος/η, θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες πιθανότητες να βρεις ένα ταίρι με το οποίο σίγουρα θα ζήσεις έντονες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ο συναισθηματισμός υποχωρεί υπέρ του ρεαλισμού, κάτι που ίσως να μην σου αρέσει αλλά δεν είναι δα και καταστροφικό! Ίσα-ίσα που θα σου δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και σε μια συμπόρευση ή συνεργασία με άτομα που προάγουν τα συμφέροντά σου και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμουςαναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες αποκαλύψεις για παρασκηνιακά δρώμενα, είτε αυτά αφορούν σε δικές σου κινήσεις είτε στων άλλων.

Ερωτικά
Φαίνεται να υπάρχουν αρκετά ανοικτά «μέτωπα», τόσο στον εργασιακό σου χώρο, όσο και σε τόπους ψυχαγωγίας κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές και παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου, μέσω κύκλων ή προσώπων που «σε πάνε». Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω υπάρχουν και πρακτικά θέματα που σε περιμένουν προς διεκπεραίωση κι εδώ δεν έχεις παρά να κινηθείς οργανωμένα ιεραρχώντας τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Σε καμία περίπτωση όμως μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού το πιθανότερο είναι να δοκιμαστεί η σωματική και ψυχική σου υγεία.
Ερωτικά
Σήμερα η υπόθεση θυμίζει περισσότερο... συνοικέσιο, παρά κάτι που βγαίνει «από καρδιάς» κι εσύ δεν έχεις παρά να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Ακόμη μπορεί να σου γίνει μια κρούση από ένα άτομο που εργάζεται κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους σε βοηθά να αποκτήσεις τα κατάλληλα «κονέ», ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια συμφέρουσα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία. Και βέβαια, δεν ωφελεί να «κρύβεσαι» ή να υποτιμάς τις δυνατότητές σου, όταν όλοι/ες περιμένουν από σένα να κάνεις την διαφορά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω παραπέμπει σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις, είτε δικές σου είτε των άλλων, όλα αυτά όμως μπορούν να παραμείνουν στην σφαίρα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να μην επηρεάσουν τη δουλειά σου.
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που δείχνει ικανό να σε εξυπηρετήσει σε ποικίλα ζητήματα και σε ένα δυνατό «αίσθημα» που όμως δεν σου παρέχει καμία ασφάλεια, είτε συναισθηματική, είτε κοινωνική. Επειδή όμως τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα μην βιαστείς να αποφασίσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να ορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις, οι προτεραιότητές σου περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα και καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου, ξεκινώντας από τα του οίκου σου. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Διδύμους θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα ή φορείς του εξωτερικού, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας ή σύμβασης. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε μια νομική υπόθεσή ή τις σπουδές σου.
Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με θέματα των άλλων, πρόσεξε ωστόσο αφού δεν θέλει και πολύ τα όποια προβλήματα τους να γίνουν και δικά σου, από την στιγμή που θα εμπλακείς προσωπικά. Δεν αποκλείεται επίσης να διαπιστώσεις κάποια «φάουλ» από την πλευρά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευκρινήσεις οτιδήποτε «ασαφές» υπάρχει στην ζωή σου, ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή να μετακινηθείς προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι δουλειές σου. Επιπλέον, είναι καλό να κάνεις ένα τσεκ απ στον τεχνικό εξοπλισμό σου, ώστε να λειτουργήσουν όλα τέλεια. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας αλλά και την διευθέτηση φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την αμοιβαία παροχή υπηρεσιών ή την κοινή «στράτευση» σε μια υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε βοηθά να δικτυωθείς με άτομα που σίγουρα έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανόν να συνάψεις μια συμφωνία με έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις από μόνος/η σου σε κάποιες σύνθετες λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε ειδικού συνεργάτες που έχουν την τεχνογνωσία.
Ερωτικά
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά κι ίσως τελικά να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη!. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα ερωτικό «παιχνίδι» μπορεί να γίνει αιτία και αφορμή για να ξεσπάσει μια «θύελλα», άνευ προηγουμένου! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να προκύψουν διάφορα κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις επιτυχώς. Επιπλέον όμως, η τελειομανία σου «κτυπάει κόκκινο», κάτι που σίγουρα θα σε καθυστερήσει αλλά και θα προκαλέσει αντιδράσεις σε όσους/ες σε θεωρούν υπερβολικό/η στις απαιτήσεις σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σε παραπέμπει στο αστικό δίκαιο, δίνοντας νομικές διαστάσεις σε μια επαγγελματική σου υπόθεση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς καλά και σε ένα άλλο που μπορεί να σου χρησιμέψει σε πολλά, ωστόσο σε αμφότερες τις περιπτώσεις φαίνεται ότι το συναίσθημα έρχεται δεύτερο, οπότε κάνε πρώτα τη δουλειά σου κι ύστερα βλέπεις! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους δείχνει πρόθυμη να δημοσιοποιήσει στοιχεία για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και να βγάλει «στην φόρα» δικά σου πράγματα, κάτι που σίγουρα θα σε ενοχλήσει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να εξοπλιστείς με αρτιότερα μέσα στην δουλειά σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να αναπροσαρμόσει τις συνθήκες εργασίας σου. Επιπλέον όμως, σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού
δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια μικρή αδιαθεσία.
Ερωτικά
Ο Άρης στον «οίκο» των ερώτων σου, σε θέλει «κυνηγό» κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, μπορείς να το βρεις μέσα σε μια παρέα ή με την μεσολάβηση ενός γνωστού. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να υπάρξουν ανταγωνισμοί και «παρενοχλήσεις».

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να υπάρξουν πολλές όμορφες στιγμές αλλά και εντάσεις που θα σε προβληματίσουν. Και είτε πρόκειται για τις φιλίες σου σου, είτε για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο χρήσιμο και το επιθυμητό, ώστε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσεις την επόμενη στιγμή. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους προωθεί μια περιουσιακή ρύθμιση, ενώ μπορεί να συμβάλλει στο να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να «στοχεύσεις» σε ένα πρόσωπο που σε βοηθά ή σε κατατοπίζει γύρω από πρακτικά θέματα, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ακόμη ενδέχεται να «μυηθείς» σε μια νέα τεχνική, είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία. 
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 15 Μαίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2304021531618804885
item