Αθηνά Οικονομάκου: Ακόμη ένα όνειρο που πραγματοποίησε και που "έβγαλε" από τη λίστα της! [pic] Αθηνά Οικονομάκου: Ακόμη ένα όνειρο που πραγματοποίησε και που "έβγαλε" από τη λίστα της! [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Ακόμη ένα όνειρο που πραγματοποίησε και που "έβγαλε" από τη λίστα της! [pic]

Αθηνά Οικονομάκου: Ακόμη ένα όνειρο που πραγματοποίησε και που έβγαλε από τη λίστα της! [pic]

Εξακολουθεί να βρίσκεται στις εξωτικές Μαλδίβες η Αθηνά Οικονομάκου και να δημιουργεί κάποιες από τις κορυφαίες αναμνήσεις της ζωής της. 

Περνά μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, όπως συνηθίζουν σε κάθε τους ταξίδι. Αυτές οι πασχαλινές διακοπές σίγουρα θα της μείνουν αξέχαστες αφού δεν χορταίνει τη θέα και τα τοπία. 

Η ηθοποιός έχει μαγευτεί από το μέρος και το καταλαβαίνουμε και από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media όπου δεν παραλείπει να αναφέρει ότι βρίσκεται... στον παράδεισο!

Η ίδια έχει επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολλά μέρη σε όλο τον πλανήτη αφού λατρεύει τα ταξίδια. Πρόσφατα έκανε κάτι διαφορετικό για εκείνη μέχρι σήμερα και που ήθελε πολύ! Δοκίμασε να κάνει scuba diving στα μαγικά αυτά νερά και μοιράστηκε μαζί μας ακόμη μια μαγική φωτογραφία. Όπως είπε ακόμη μια επιθυμία από τη λίστα της πραγματοποιήθηκε.

Οι Μαλδίβες σίγουρα στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερά της μέχρι σήμερα ταξίδια.


Kαι οι νέες φωτογραφίες από τις μοναδικές στιγμές που ζει στις Μαλδίβες!

Epirusblog Gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Ακόμη ένα όνειρο που πραγματοποίησε και που "έβγαλε" από τη λίστα της! [pic]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8678152237811668720
Σχόλια
item