Οργή Mητσοτάκη μετά τα υπονοούμενα Κουρουμπλή για τη μητέρα του Οργή Mητσοτάκη μετά τα υπονοούμενα Κουρουμπλή για τη μητέρα του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οργή Mητσοτάκη μετά τα υπονοούμενα Κουρουμπλή για τη μητέρα του

Οργή Mητσοτάκη μετά τα υπονοούμενα Κουρουμπλή για τη μητέρα του

Οργισμένη ήταν η απάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τις αναφορές που έκανε για τη μητέρα του Μαρίκα. 

Mιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης όσον αφορά την εξαίρεση της περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από την Εξεταστική για την Υγεία (οπότε ο κ. Κουρουμπλής είχε διατελέσει υπουργός Υγείας) αλλά και της περιόδου που ήταν και γγ. Πρόνοιας (1996) ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά «βάλτε και την περίοδο, όπου θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει πού πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο. 

Αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος».

Απαντώντας μέσω Facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για χυδαία υπονοούμενα. «Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη. 

Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες. Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. 

Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!» σχολιάζει.

Λυπάμαι πραγματικά, προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης, που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια. Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά.

«Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα» καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.Πηγή: http://www.skai.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Οργή Mητσοτάκη μετά τα υπονοούμενα Κουρουμπλή για τη μητέρα του
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2928021131491597999
Σχόλια
item