Άρτα: ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ - Μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας στον Σύλλογο «Αγκαλιά» Άρτα: ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ - Μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας στον Σύλλογο «Αγκαλιά» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ - Μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας στον Σύλλογο «Αγκαλιά»Άρτα: ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ - Μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας στον Σύλλογο «Αγκαλιά»
Τα μέλη του Παραρτήματος Ηπείρου, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», έστειλαν μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας λίγες μέρες πριν το Πάσχα, στο δρόμο που έχει χαράξει το Σωματείο και η Πρόεδρός του Κατερίνα Παναγοπούλου, στηρίζοντας το σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Αγκαλιά» στην Άρτα. 
Τη Μ. Τετάρτη η Συντονίστρια του Παραρτήματος Κατερίνα Μπότσιου παρέδωσε στον πρόεδρο του Συλλόγου «Αγκαλιά», Αλέξανδρο Γεωργοδήμο, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο συνέλλεξαν τα μέλη, μέσα, από την εθελοντική τους δράση και θα διατεθεί για τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία.
Μια δομή, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην περιοχή της Άρτας και που με τη λειτουργία της, θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών και στη πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού.
Είχε προηγηθεί εκδήλωση στην Άρτα, την 1η Απριλίου, στην οποία τα μέλη της Καλλιπάτειρας, αλλά και πολίτες, που στηρίζουν το έργο του Σωματείου, έδωσαν το παρόν, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες του Συλλόγου «Αγκαλιά».
Στην παράδοση του χρηματικού ποσού παρευρέθηκαν μέλη της Καλλιπάτειρας, καθώς και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου «Αγκαλιά», όπως, η Αντιπρόεδρος Άννα Κουτρούμπα και το μέλος Χρήστος Γεώργος, που μαζί με τον πρόεδρο επεφύλαξαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για αυτή την πράξη προσφοράς.
Η Συντονίστρια του Παραρτήματος Ηπείρου της Καλλιπάτειρας, κα. Μπότσιου και τα μέλη δεσμεύτηκαν, για μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία, πάντα, με τη στήριξη και την αρωγή της προέδρου, κας Παναγοπούλου, Εθνικής πρέσβεως της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια.
anex.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα μέλη του Παραρτήματος Ηπείρου, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», έστειλαν μήνυμα αγάπης, αλ...
Άρτα: ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ - Μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας στον Σύλλογο «Αγκαλιά»
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα μέλη του Παραρτήματος Ηπείρου, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», έστειλαν μήνυμα αγάπης, αλ...
Αρτα 6108976855616259160
Σχόλια
item