Η απίστευτη απάντηση Σπίρτζη για το μποτιλιάρισμα του Πάσχα Η απίστευτη απάντηση Σπίρτζη για το μποτιλιάρισμα του Πάσχα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η απίστευτη απάντηση Σπίρτζη για το μποτιλιάρισμα του Πάσχα

Η απίστευτη απάντηση Σπίρτζη για το μποτιλιάρισμα του Πάσχα
Με μια πραγματικά απίστευτη ανακοίνωση ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης επιχειρεί να δικαιολογήσει το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων που σημειώθηκε κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα τη Δευτέρα, ειδικά στα σημεία που εγκαινίασε προ ημερών η κυβέρνηση. 

Ο υπουργός κατηγορεί την ...αντιπολίτευση και τα Μέσα Ενημέρωσης για ...«φιάσκο αντιπολιτευτικής προπαγάνδας» και επισυνάπτει δημοσιεύματα του εξωτερικού που περιγράφουν μποτιλιαρίσματα στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το ... Λος Άντζελες.

Η απάντηση του υπουργείο Υποδομών 

Για πραγματικό φιάσκο της αντιπολιτευτικής προπαγάνδας κάνει λόγο το υπουργείο Υποδομών, απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί στην Ιόνια Οδό κατά την επιστροφή τους από τις πασχαλινές διακοπές. 

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «αφορμή για την κορύφωση του πραγματικού φιάσκου της αντιπολιτευτικής προπαγάνδας υπήρξε η ταλαιπωρία τη Δευτέρα του Πάσχα, σε μια περιοχή που σε κάθε έξοδο παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο, μιας και η παλιά εθνική διαθέτει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση».

Το υπουργείο Υποδομών αναφέρει πως «είναι γνωστό σε όλους ότι δεν έγιναν εγκαίνια στην Ιόνια Οδό. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι σήραγγες ξεκίνησαν μετά το 2015 και είναι πλέον έτοιμες, ενώ έπρεπε να παραδοθούν τον Αύγουστο του 2017 και το οδικό τμήμα που τις συνδέει είχε καθυστερήσεις, εξαιτίας καθυστερήσεων στις απαλλοτριώσεις».

«Τι θα προτιμούσαν οι φωστήρες της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και των ΜΜΕ τους; Να μην δινόταν η μεγάλη σήραγγα και να κινούνταν οι πολίτες για πολύ μεγαλύτερη απόσταση στην παλιά εθνική οδό, των αλλεπάλληλων στροφών και της υψηλής επικινδυνότητας;», διερωτάται. 

Ακόμη, σημειώνει ότι «από την ημέρα παράδοσης των αυτοκινητοδρόμων ως σήμερα, επιχειρείται συνεχώς από τη Ν.Δ., τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ) και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσής τους, η αποδόμηση της υπερπροσπάθειας που έγινε τα δύο τελευταία χρόνια για την ολοκλήρωση και παράδοση των τελματωμένων έργων που άφησαν πίσω τους».

«Δυστυχώς γι’ αυτούς», καταλήγει, «η κατάσταση των έργων και τα εργοτάξια φαίνονταν πριν από τον Ιανουάριο του 2015 και φαίνονται και σήμερα που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες».

Epirusblog Gr
5 of 5
Η απίστευτη απάντηση Σπίρτζη για το μποτιλιάρισμα του Πάσχα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8065995048437806029
Σχόλια
item