Γιάννενα: Εξαφάνιση-μυστήριο νεαρής μητέρας Γιάννενα: Εξαφάνιση-μυστήριο νεαρής μητέρας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εξαφάνιση-μυστήριο νεαρής μητέρας

Γιάννενα: Εξαφάνιση-μυστήριο νεαρής μητέρας
Σε σενάριο  για δυνατούς λύτες  εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας από τα Γιάννενα.
Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η Τάνια έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της, τη Μεγάλη Τετάρτη . Έχοντας αφήσει πίσω σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 και 12 ετών αντίστοιχα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής κάνοντας την οικογένειά της να αγωνιά. 
Ο σύζυγος της Τάνιας μιλά στο protothema.gr ζητώντας να βρεθεί η γυναίκα του και να επιστρέψει στα παιδιά της , που τη περιμένουν με αγωνία να γυρίσει κοντά τους .
» Έφυγε τη Μ. Τετάρτη από το σπίτι χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα , χωρίς να αφήσει ενα σημείωμα και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Με άφησε μαζί με τα δύο παιδιά μας. 
Και η κόρη μου και ο γιος μου γνωρίζουν ότι η μαμά τους έφυγε από το σπίτι , ότι εξαφανίστηκε, είναι ενημερωμένα γιατί είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν και γνωρίζουν πολλά.
Δεν μπορούσα να τους κρύψω ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι γιατί την αναζητούσαν συνέχεια».
Ο σύζυγος της Τάνιας, απευθύνεται σε όλους ζητώντας την βοήθειά τους στην προσπάθεια εντοπισμού της νεαρής μητέρας . Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να απευθυνθεί στην Αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων.
pentapostagma.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Εξαφάνιση-μυστήριο νεαρής μητέρας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4491427899343660234
Σχόλια
item