Γιάννενα: Υπό εξέταση το αίτημα για θερμικές κάμερες Γιάννενα: Υπό εξέταση το αίτημα για θερμικές κάμερες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υπό εξέταση το αίτημα για θερμικές κάμερες

Γιάννενα: Υπό εξέταση το αίτημα για θερμικές κάμερες
Σε επιμεθόριες περιοχές της Κόνιτσας βρέθηκε το Μεγάλο Σάββατο ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, για να ανταλλάξει ευχές και δώρα με κατοίκους της περιοχής και με οπλίτες που υπηρετούν τη θητεία τους σε στρατιωτικά φυλάκια.
Ο κ. Καχριμάνης τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και εξέφρασε τη διάθεση της περιφέρειας να βοηθήσει ακόμη και οικονομικά για την προμήθεια θερμικών καμερών επιτήρησης, αίτημα που θέτουν οι δημοτικές αρχές Κόνιτσας και Πωγωνίου, ωστόσο, παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν έχει υλοποιηθεί.
Ο περιφερειάρχης Ηπείρου ρωτήθηκε και για το θέμα της κλοπής εικόνων και θρησκευτικών κειμηλίων από εκκλησίες της περιοχής, τονίζοντας πως είναι θέμα των Μητροπόλεων να προχωρήσουν στη συγκέντρωσή τους σε φυλασσόμενους χώρους, με την τοποθέτηση αντιγράφων στις εκκλησίες.
agon.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Υπό εξέταση το αίτημα για θερμικές κάμερες
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3731588610933153461
Σχόλια
item