Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας στο Γηροκομείο της πόλης Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας στο Γηροκομείο της πόλης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας στο Γηροκομείο της πόλης


Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας στο Γηροκομείο της πόλης

Στήριξη όσων έχουν ανάγκη στην κοινωνική ενδυνάμωση 


Με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τομέα Γυναικών της Οργάνωσης, ο πρόεδρος της Νο.Δ.Ε. Άρτας, Δημήτριος Σκανδάλης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Ευαγγελία Καραμπίνα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Άρτας, Νικόλαος Σπύρου και τα στελέχη Νικόλαος Γκίζας, Αντώνιος Καραμπίνας, Ανδρέας Λώλος, Φανή Μπούκα, Παναγιώτα Νικολάου, Κωνσταντίνα Σκανδάλη, Ευάγγελος Χρηστάκης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας, όπου προσέφεραν δώρα και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους ενοίκους.

«Το «Γηροκομείο της Ιεράς Μηρόπολης Άρτας Γεωργίου & Σοφίας Μάτσου» αποτελεί είναι ένα ίδρυμα που διακονεί τους πολίτες του νομού μας εδώ και δεκαετίες χάρις τον ζήλο και τον κόπο όλων των στελεχών και υπαλλήλων του και την φροντίδα της Ι.Μ. Άρτας και των φορέων του νομού μας.

Η οργάνωσή μας θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη όσων έχουν ανάγκη στην κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή και όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Όλα τα προβλήματα και οι ελλείψεις που μας αναφέρθηκαν καθώς και οι λύσεις που προκρίθηκαν, θα αποτελέσουν μέρος του κοινοβουλευτικού ελέγχου του κόμματος, ως υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης και μέρος του προγραμματικού μας διαλόγου, ως σίγουρης αυριανής κυβέρνησης.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης.

Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Άρτας.

maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας στο Γηροκομείο της πόλης
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 464046718007195264
Σχόλια
item