Διαφορετικά μηνύματα για Ανάσταση της Ελλάδας από Τσίπρα και Μητσοτάκη Διαφορετικά μηνύματα για Ανάσταση της Ελλάδας από Τσίπρα και Μητσοτάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαφορετικά μηνύματα για Ανάσταση της Ελλάδας από Τσίπρα και Μητσοτάκη

Διαφορετικά μηνύματα για Ανάσταση της Ελλάδας από Τσίπρα και Μητσοτάκη

Διαφορετικής χροιάς πολιτικά μηνύματα έστειλαν για το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται για την Ανάσταση, ο πρωθυπουργός παραλλήλισε τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα με τις περιπέτειες του ομηρικού Οδυσσέα, τονίζοντας όμως ότι εάν ο ελληνικός λαός απλώς πιστέψει πως υπάρχει Ιθάκη θα κατορθώσει να ξεπεράσει σύντομα τις δυσκολίες.

«Αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει Ιθάκη και θα φτάσουμε σύντομα», είπε, προσθέτοντας ότι οι Έλληνες θα πρέπει να διδαχτούν από τον Οδυσσέα, να κλείσουν τα αυτά στις «σειρήνες» και να ξεπεράσουν τις «τελευταίες συμπληγάδες».

«Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει», δήλωσε από την πλευρά του με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πασχαλινό μήνυμά του.

Σημείωσε πως η Ανάσταση της χώρας θα περάσει μέσα από τις αποφάσεις των ίδιων των Ελλήνων, μέσω της «συνειδητοποίησης της πραγματικότητας» και της «ελπίδας της αλήθειας».

«Η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», προσέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται», τονίζει από την πλευρά του στο πασχαλινό του μήνυμα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Απηύθυνε ειδική ευχή νέους ξενιτεμένους «να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί».

Πηγή: http://www.skai.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Διαφορετικά μηνύματα για Ανάσταση της Ελλάδας από Τσίπρα και Μητσοτάκη
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1040500988938842275
Σχόλια
item