ΝΔ σε Τσίπρα: Πλεόνασμα για ένα κομματικό κράτος– Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα

ΝΔ σε Τσίπρα: Πλεόνασμα για ένα κομματικό κράτος– Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα

«Το πλεόνασμα Τσίπρα δεν πάει στην κοινωνία, αλλά στην οικοδόμηση κομματικού κράτους με τους διορισμούς ημετέρων από τις πόρτες και τα παράθυρα σε φορείς, υπουργεία και κομματικά γραφεία... Εμείς στην απάτη του κ. Τσίπρα, δε θα γίνουμε συνένοχοι. 

Δε ψηφίζουμε μέτρα δε ψηφίζουμε, αντίμετρα» δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο, με αλαζονεία, έπαρση και αυταρέσκεια στους πολίτες που βιώνουν την τραγική πραγματικότητα των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» σημείωσε ακόμα. 

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως ο πρωθυπουργός λέει ψέματα, διερωτώμενος «πώς θα μας βγάλει από τα Μνημόνια, όπως δηλώνει, αφού έχει συμφωνήσει σκληρά μέτρα μετά το 2018;»

«Έχει ήδη δεχτεί και φέρνει, 4ο Μνημόνιο, με υψηλά πλεονάσματα για πολλά… Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων, γιατί έχουν καταλάβει, ότι δεν υπάρχει κάτι που δε θα έδινε, για την καρέκλα» επισήμανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. 

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα με ένα πρόγραμμα μείωσης της φορολογίας, μείωσης των δαπανών του κράτους, επενδύσεων, νέων θέσεων εργασίας και στήριξης των αδυνάμων. 

«Η αλήθεια θα κερδίσει το ψέμα. Πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι ικανή και αναγκαία συνθήκη, είναι να φύγει η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τα νέα δημοσιονομικά μέτρα το 2019 μόνο εφόσον οι εταίροι συμφωνήσουν και αρχίσουν να υλοποιούν μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, επέμεινε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει επανειλημμένα μεταθέσει κάθε συζήτηση για το χρέος για την επόμενη δεκαετία.
epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ σε Τσίπρα: Πλεόνασμα για ένα κομματικό κράτος– Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2236613814937204569
item