Γιάννενα: Προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών

Γιάννενα: Προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών
Μια ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών.
Στόχος της διδακτικής επίσκεψης των μαθητών της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και της Α’ τάξης του Γυμνασίου ήταν να
ενημερωθούν για τη λειτουργία και το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην τοπική κοινωνία, να γνωρίσουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού και παράλληλα να προσφέρουν τα τρόφιμα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν από την ανακύκλωση των αθλητικών παπουτσιών που είχαν συγκεντρώσει στη διάρκεια του πρόσφατου πασχαλινού Bazaar.
Τους μαθητές υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Προσχολικής Hλικίας Δήμου Ιωαννιτών, κ. Φίλιππος Τσουμάνης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, κ. Εύη Σίμου, ενώ στην τελετή παράδοσης των τροφίμων παρευρέθηκε και ο κ. Χρήστος Τριανταφύλλου.
Ευχαριστίες από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.
Μ σημερινή του ανακοίνωση, ο ΟΚΠΑΠΑ ευχαρίστησε τα εκπαιδευτήρια και τους μαθητές τους για την ευγενική τους προσφορά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Τα Εκπαιδευτήρια «Γένεσις», ύστερα από το πασχαλινό Bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου, συγκέντρωσαν ποσό, το οποίο διατέθηκε στην αγορά τροφίμων.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κατάστημα Αλληλεγγύης του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. (Κοινωνικό Παντοπωλείο) από μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Εκ μέρους του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. παρέλαβαν τη δωρεά ο Πρόεδρος κ. Φ. Τσουμάνης και η Αντιπρόεδρος κα. Εύη Σίμου – Σκαπινάκη.

Οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τα Εκπαιδευτήρια «Γένεσις» και τους μαθητές τους για την ευγενική προσφορά τους στο Κατάστημα Αλληλεγγύης και κατά συνέπεια προς τους συμπολίτες μας που είναι ωφελούμενοι της δομής αυτής.

epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3469886651197597830
item