Επιστροφή ταλαιπωρίας: Ουρές χιλιομέτρων και κακοκαιρία στις εθνικές οδούς Επιστροφή ταλαιπωρίας: Ουρές χιλιομέτρων και κακοκαιρία στις εθνικές οδούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επιστροφή ταλαιπωρίας: Ουρές χιλιομέτρων και κακοκαιρία στις εθνικές οδούς

Επιστροφή ταλαιπωρίας: Ουρές χιλιομέτρων και κακοκαιρία στις εθνικές οδούς
Με κακοκαιρία αλλά και ουρές χιλιομέτρων στα περισσότερα εθνικά οδικά δίκτυα επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα.
Στην Πατρών-Αθηνών από το Κιάτο και μετά τα ΙΧ κινούνται σημειωτόν, αφού οι τεράστιες ουρές κάνουν τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες 30-40 χλμ την ώρα.
Ενας ακόμη επιβαρυντικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι κατά μήκος της εθνικής οδού σημειώνονται ισχυρές βορχές και κατά τόπους καταιγίδες. 
Η διαδρομή Πατρών-Αθήνας γίνεται σε περίπου 3 ώρες και τούτο παρά το γεγονός ότι εγκαινιάστηκαν προ ημερών τα νέα κομμάτια του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών. Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ως το βράδυ.
Ιόνια οδός
Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Nafpaktia News, την κατάσταση επιβάρυνε ένα τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την έξοδο των τούνελ της Κλόκοβας.
Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας. Όπως αναφέρουν οι οδηγοί, αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη αναμονή.
Σημειώνεται, ότι σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:
  • Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
  • Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
  • Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
  • Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.
  • Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Epirusblog Gr
5 of 5
Επιστροφή ταλαιπωρίας: Ουρές χιλιομέτρων και κακοκαιρία στις εθνικές οδούς
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1434641743916393068
Σχόλια
item