Ο Στέλιος Διονυσίου κατάφερε να χάσει 20 κιλά και έγινε αγνώριστος (pics) Ο Στέλιος Διονυσίου κατάφερε να χάσει 20 κιλά και έγινε αγνώριστος (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Στέλιος Διονυσίου κατάφερε να χάσει 20 κιλά και έγινε αγνώριστος (pics)

Ο Στέλιος Διονυσίου κατάφερε να χάσει 20 κιλά και έγινε αγνώριστος (pics) - Κεντρική Εικόνα
Αγνώριστος έχει γίνει ο Στέλιος Διονυσίου που κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά και να αλλάξει την εμφάνισή του εντελώς. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «You» και ανέφερε ότι κατάφερε να χάσει το συγκεκριμένο βάρος με βελονισμό. 
«Ακολούθησα μία θεραπεία που σου κόβεται η πείνα και μία δίαιτα αρκετά αυστηρή… Τώρα είμαι στην περίοδο συντήρησης -κάνω βέβαια που και που τις παρασπονδίες μου γιατί δεν μπορώ συνέχεια να στερούμαι χωρίς διάλειμμα- και θα συνεχίσω μετά τις 20 Απριλίου που θέλω να χάσω επιπλέον 10 κιλά». 
Ο λαϊκός τραγουδιστής τόνισε, μεταξύ άλλων, πως δεν είχε θέμα με την υγεία του και το έκανε προληπτικά. «Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. 
Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. 
Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο sex δυσκολευόμουνα… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα».
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Στέλιος Διονυσίου κατάφερε να χάσει 20 κιλά και έγινε αγνώριστος (pics)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9103470249042395891
Σχόλια
item