Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχει δει ακόμα το νέο της videoclip και... έχει αγωνία!

Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχει δει ακόμα το νέο της videoclip και... έχει αγωνία!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχεις συνηθίσει να τη βλέπεις χωρίς καθόλου μακιγιάζ, με αμυχές και έντονα σημάδια από τις κακουχίες που βιώνει στο show… επιβίωσης «Survivor», αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια γυναίκα- πειρασμός! 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα μάλιστα κυκλοφόρησε και το νέο της βίντεο για το single «Σ' αυτήν να πας» που εντυπωσίασε τους fans της και σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία!

Το στοιχείο, όμως, που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό το νέο της τραγούδι –και κυρίως το σέξι βίντεο που το πλαισιώνει- είναι το γεγονός πως τα γυρίσματα έγιναν πριν η νεαρή τραγουδίστρια αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, όπου και παραμένει μέχρι τώρα για τις ανάγκες του τηλεοπτικού παιχνιδιού! 


Και μέχρι αυτή τη στιγμή, η Ειρήνη  δεν είναι καν ενήμερη για την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ, πόσο μάλλον για την επιτυχία που σημειώνει! Μάλιστα δεν έχει δει ποτέ την τελική του μορφή, αφού έφυγε για το παιχνίδι αμέσως μετά τα γυρίσματα!



Φεύγοντας για την Καραϊβική, όπου εκτυλίσσεται το «Survivor» η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της, αλλά δεν πρόλαβε να το δει στο ξεκίνημα του… ταξιδιού του! 


Φαίνεται πως ο μόνος τρόπος για να ενημερωθεί σχετικά με την εξέλιξη του τραγουδιού, αλλά και την ανοδική πορεία της καριέρας της, είναι να αποχωρήσει από το show, πράγμα το οποίο μοιάζει ακόμα πολύ μακρινό! 

Η τραγουδίστρια προς το παρόν είναι ανίκητη και έχει καταφέρει πολλές φορές να σηκώσει το βάρος της ομάδας των «Διασήμων» στην πλάτη της, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί!


Το επιτυχημένο show του ΣΚΑΪ που έχει καταφέρει να σπάσει τα ρεκόρ τηλεθέασης και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μάλλον έχει «κλέψει» την καρδιά της σέξι και ταλαντούχας Ειρήνης Παπαδοπούλου, που αγωνίζεται για την ομάδα των «Διασήμων» με όλες τις δυνάμεις της! 


Μπορεί οι δυσκολίες να είναι πολλές και να χρειάζεται να καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του παιχνιδιού, αλλά η ικανότατη Ειρήνη με την άριστη φυσική κατάσταση (όπως μπορείς να διακρίνεις και στους σμιλεμένους κοιλιακούς της) δίνει μάχη για την ομάδα και την κυριαρχία της απέναντι στους… πεινασμένους «Μαχητές»!


Ωστόσο, η απόφαση της Ειρήνης Παπαδοπούλου να επιβιβαστεί στην… πτήση για τον Άγιο Δομίνικο δεν ήρθε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. 


Συγκεκριμένα, λίγο πριν την τελειωτική επιλογή της να συμμετάσχει στο παιχνίδι, διαφάνηκαν τα πρώτα σημάδια φθορά στη σχέση της με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. 

Μάλιστα, τα «σύννεφα» που εμφανίστηκαν ήταν εκείνα που την οδήγησαν στη συμμετοχή της στο «Survivor», κάνοντας ένα διάλειμμα από τη σχέση της, και αφήνοντας περιθώριο να σκεφτεί ο καθένας τι είναι εκείνο που ζητά και έχει ανάγκη από τη σχέση τους. 

Κάποιες άλλες πηγές πάντως διεύψευσαν τις φήμες λέγοντας πως όλα είναι καλά με το ζευγάρι



Πάντως, η όμορφη τραγουδίστρια αποχωρώντας από την Αθήνα, φρόντισε να πάρει μαζί της τα απολύτως απαραίτητα, σύμφωνα πάντα και με τις απαιτήσεις και τις οδηγίες του παιχνιδιού! « Ένα σετ εσωρούχων, δύο μαγιό, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα Τ-shirt, μια αθλητική φόρμα και ένα κολάν. 


Πρώτη φορά θα μου είναι τόσο εύκολο να φτιάξω ένα σάκο για να πάω ταξίδι» είπε σε συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου, εξηγώντας τα αντικείμενα με τα οποία εφοδιάστηκε για το μακρινό ταξίδι και την περιπετειώδη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο!

epirusblog.gr
5 of 5
Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχει δει ακόμα το νέο της videoclip και... έχει αγωνία!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6364735737689396982
item