Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η αιφνίδια επίσκεψη στο Παίδων! Στο πλευρό του… Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η αιφνίδια επίσκεψη στο Παίδων! Στο πλευρό του… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η αιφνίδια επίσκεψη στο Παίδων! Στο πλευρό του…

Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η αιφνίδια επίσκεψη στο Παίδων! Στο πλευρό του…
Είναι πολλά χρόνια μπροστά στις κάμερες και κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές. Ο λόγος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία τόσα χρόνια είναι μια μάχιμη δημοσιογράφος. 
Η δυναμική της πλευρά δεν είναι και η μόνη. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει και μια πολύ ευαίσθητη πλευρά που λίγοι γνωρίζουν.
Δεν είναι επιφανειακή και αυτό το αποδεικνύει και η πράξη αγάπης που έκανε σήμερα. Είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη και ας μην ανήκουν στην δική της οικογένεια. 
Σήμερα λοιπόν έκανε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων για να σταθεί στο παιδάκι «Α» όπως το αποκαλεί η ίδια το οποίο πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Ο 10χρονος φίλος της ήθελε πολύ να την γνωρίσει και φυσικά η παρουσιάστρια δεν του χάλασε το χατήρι και πήγε αμέσως κοντά του. 
Η Βίκυ ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο μικρός της φίλος να ζωγραφίζει. Την εν λόγο ανάρτηση συνόδεψε το εξής σχόλιο: «Ο Α είναι 10 ετών, με εγκεφαλική παράλυση. 
Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν στο Παίδων κι εξαφανίστηκαν εδώ και 7 χρόνια. Ήταν επιθυμία του να με γνωρίσει. Είναι επιθυμία μου να τον ξαναδώ. Ήταν η πιο σημαντική μου γνωριμία εδώ και χρόνια. Το πιο χαρούμενο και ισορροπημένο πλάσμα που έχω συναντήσει. 
Που μέσα στην ανημπόρια του (δεν περπατά και τρέφεται από το στομάχι) δεν σταμάτησε στιγμή να μου μιλάει και να μου γελάει. Διδάσκοντάς μου ότι η ζωή είναι όμορφη, μόνο όταν θέλεις να τη δεις όμορφη. Ευχαριστώ Α.» 
Δείτε την φωτογραφία…
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η αιφνίδια επίσκεψη στο Παίδων! Στο πλευρό του…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2606659579013738972
Σχόλια
item