Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα

Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα

Μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και του διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν τον Άρτεμη Σώρρα και τη σύζυγό του οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, μετά τη χθεσινή ερήμην καταδίκη του ζευγαριού σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Από τις έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξίδεψαν για Λατινική Αμερική. 

Όσον άφορα τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτηθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη και απειλεί.

Καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της Δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα.

Υποστηρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.

«Εάν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί» λέει χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει ότι έχει περιουσία 600 δισεκατομμύρια ευρώ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 447095885922073413
Σχόλια
item