Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα την Πέμπτη και την Παρασκευή Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα την Πέμπτη και την Παρασκευή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα την Πέμπτη και την Παρασκευή

Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα την Πέμπτη και την Παρασκευή
Γνωστοποιείται  στο  κοινό  ότι  για  να εκτελεστούν  απαραίτητες  τεχνικές  
εργασίες  του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

1) Την Πέμπτη 23-03-2017:
Α) Από ώρα 08:30 πμ έως 11:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Λυκόστομο, Κρανούλα, Περίβλεπτος, Ασφάκα, οικ. Καρυών, Μεταμόρφωση, και οι επιχειρήσεις εκκολαπτήρια Σιώπη, ΗΒΕ ΑΕ, ΧΗΤΟΣ, Αφοι Γραβάνη.
Β) Από ώρα 13:30 μμ έως 14:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Κρύα, Βιολογικός Καθαρισμός ΔΕΥΑΙ, τμήμα Περάματος (προς τα φυράματα Λάκκα, πέριξ ξενοδοχείου GREEN ESCAPE και πτηνοτροφείων Μούμα και Κουμπλομάτη, πέριξ επιχειρήσεων Τζουριάδη και Μπακίρα).

2) Την Παρασκευή 24-03-2017: 
Α) Από ώρα 08:30 πμ έως 12:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Στην περιοχή μεταξύ Μπιζανίου και Αμπελειάς (πίσω από την επιχείρηση OVO FRESCO), πέριξ πτηνοτροφείων Μπαλτογιάννη. 
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. 
Έτσι  για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Που θα κοπεί το ρεύμα την Πέμπτη και την Παρασκευή
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4423244345585362547
Σχόλια
item