Επεσαν πυροβολισμοί στο Ορλί -Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Παρισιού [εικόνες & βίντεο] Επεσαν πυροβολισμοί στο Ορλί -Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Παρισιού [εικόνες & βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επεσαν πυροβολισμοί στο Ορλί -Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Παρισιού [εικόνες & βίντεο]

Επεσαν πυροβολισμοί στο Ορλί -Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Παρισιού [εικόνες & βίντεο]
Πυροβολισμοί έπεσαν στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας πανικό στους πολίτες που βρίσκονταν εκεί.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένας άνδρας άρπαξε το όπλο στρατιώτη στο αεροδρόμιο και κατέφυγε σε κατάστημα του αεροδρομίου, πριν τον σκοτώσουν οι δυνάμεις ασφαλείας, όπως είπε στο AFP εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αποπειράθηκε να αρπάξει το όπλο και έπεσε νεκρός από τα πυρά ανθρώπων της υπηρεσίας ασφαλείας.
Η Daily Mail κάνει λόγο για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως έπεσε νεκρός και δεύτερος άνδρας από αστυνομικά πυρά. Το ίδιο Μέσο, στη διαδικτυακή έκδοσή του, αναφέρει ακόμη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τρίτο συνεργό, ο οποίος διέφυγε από το αεροδρόμιο.
Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Στο αεροδρόμιο εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.
Η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είναι σε εξέλιξη επιχείρηση στο αεροδρόμιο, το δεύτερο μεγαλύτερο του Παρισιού. Οι αρχές κάνουν έρευνα για να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς του άνδρα. Επίσης, γίνεται έρευνα στους χώρους του αεροδρομίου προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να άφησε κάπου εκρηκτικά.
ά.
Ο άνδρας, σύμφωνα με την Telegraph όρμηξε σε τρεις στρατιώτες που περιπολούσαν στο αεροδρόμιο και άρπαξε το όπλο από έναν. Μετά από το συμβάν, τμήμα του αεροδρομίου εκκενώθηκε, ενώ επιβάτες πτήσεων που είχαν μόλις προσγειωθεί περίμεναν στα αεροσκάφη, μέχρι να κριθεί ότι είναι ασφαλές να αποβιβαστούν.
Τραυματίστηκε αστυνομικός από πυροβολισμό
Το πρωί του Σαββάτου, στο Παρίσι, άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε αστυνομικό. Οι αρχές διερευνούν αν το περιστατικό συνδέεται με τα όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο Ορλί. 
Περίπου στις 6 το πρωί, 3 αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο στο Σεν Ντενί ένα Renault Clio. Ο οδηγός τους έδωσε τα χαρτιά του, αλλά έβγαλε όπλο και τραυμάτισε ένας από αυτούς, ενώ στη συνέχεια διέφυγε. Το όχημα βρέθηκε αργότερα, ενώ ο άνδρας έκλεψε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Ορλί.
Φωτογραφίες: AP

Epirusblog Gr
5 of 5
Επεσαν πυροβολισμοί στο Ορλί -Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Παρισιού [εικόνες & βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 3455911750381775249
Σχόλια
item