Άρτα: Γνώρισε την φιλοξενία ο Βασίλης Λεβέντης Άρτα: Γνώρισε την φιλοξενία ο Βασίλης Λεβέντης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Γνώρισε την φιλοξενία ο Βασίλης Λεβέντης

Γνώρισε την φιλοξενία ο Βασίλης Λεβέντης
ΜΠΟΡΕΙ λόγω κρίσης ο Δήμος Αρταίων να διέκοψε το γεύμα προς τιμήν των επισήμων στη γιορτή της Πολιούχου Αγίας Θεοδώρας (εφαρμόστηκε επί δημαρχίας Γιάννη Παπαλέξη), όμως η στοιχειώδης φιλοξενία επιβάλλει να μη μένουν νηστικοί τουλάχιστον οι ελθόντες από μακριά.

Έτσι, λοιπόν, μετά τον καφέ στην καφετέρια «Βυζάντιο» επί της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως, από τον οποίο δεν έλειψε σχεδόν κανείς εκ των επισήμων, προσεκλήθη για γεύμα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δεν το ηρνήθη. 

Επιλογή για το γεύμα το «Φουέγκο» (φωτο) επί της Γ. Μάτσου με μοναδικούς συνδαιτυμόνες τον ίδιο, την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, τον βουλευτή Άρτας της ΝΔ, Γιώργο Στύλιο και φυσικά τον δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Τσιρογιάννη, ως οικοδεσπότη. 

Όχι, ο Β. Λεβέντης, δεν παρήγγειλε πίτσα αλλά μπριζόλα για κύριο πιάτο, σύμφωνα με θαμώνες του εστιατορίου. Την οποία μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, και απόλαυσε. Φτωχή μεν η Άρτα, πλουσιότατη ωστόσο σε φιλοξενία. Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην πει ότι ήρθε στην πατρίδα του πρωθυπουργού και δεν τον προσέξαμε!

taxydromosartas.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Γνώρισε την φιλοξενία ο Βασίλης Λεβέντης
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 8843769009765525939
Σχόλια
item