Θεσπρωτία: Στο Επιμελητήριο ο Αντιπρόσωπος της Ταιβάν στην Ελλάδα

Θεσπρωτία: Στο Επιμελητήριο ο Αντιπρόσωπος της Ταιβάν στην Ελλάδα
Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρου Πάσχου με τον Αντιπρόσωπο της Ταιβάν στην Ελλάδα κο Sherman S. Kuo παρουσία του Βουλευτή Θεσπρωτίας κου Βασιλείου Γιόγιακα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
Στην συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού ευχαρίστησε τον κο Αντιπρόσωπο για την τιμή της επίσκεψής του, και τον Βουλευτή κο Γιόγιακα για την πρωτοβουλία του να προσκαλέσει το Γραφείο Αντιπροσώπευσης της Ταϊβάν (Κινεζική Ταϊπέι) στην Ελλάδα στην Θεσπρωτία, παρουσίασε τον φορέα και την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσπρωτίας, με την δυναμικότητα και τις προοπτικές της.
Αναφέρθηκε στους δυναμικά εξωστρεφής κλάδους της περιοχής, επεσήμανε το έντονο ενδιαφέρον της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για την περαιτέρω ανάπτυξη της Εξωστρέφειας των μελών μας αλλά και την πρόθεση μεγαλύτερης βελτίωσης των εμπορικών σχέσεων με την Ταϊβάν σε θέματα τουρισμού και αγροτικών προϊόντων και παρουσίασε τις επιχειρήσεις που παραβρέθηκαν στην συνάντηση εκδηλώνοντας ενδιαφέρον γνωριμίας και συνεργασίας. 
Ο κος Αντιπρόσωπος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την θερμή του υποδοχή, αναφέρθηκε στην φυσική ομορφιά της περιοχής, στα έργα υποδομής και την δυναμική της, και δήλωσε την πρόθεση του γραφείου του για την συνεργασία με το Επιμελητήριο και την προώθηση προτάσεων συνεργασίας σε ανάλογες επιχειρήσεις της χώρας του, προβάλλοντας την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας κατά την διάρκεια της οποίας τα μέλη της αποστολής δοκίμασαν τοπικό μέλι και εξέτασαν αρωματικά φυτά και βότανα της Θεσπρωτίας. 
Με την ολοκλήρωσή της, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρέδωσε στον κο Αντιπρόσωπο αναμνηστική πλακέτα με το λογότυπο του Επιμελητηρίου που αποτελεί αντίγραφο αρχαίου νομίσματος του Κοινού των Θεσπρωτών και σε όλα τα μέλη της αποστολής τσάντες με πλήρη υλικό τουριστικής προβολής αλλά και τοπικά προϊόντα. 
Ο κος Αντιπρόσωπος παρέδωσε στον Πρόεδρο τεχνούργημα από κατασκευαστική επιχείρηση κεραμοποιίας της πατρίδας του.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν τα μέλη του Επιμελητηρίου κ.κ. Χριστόφορος Σοφίας (μέλι), Κομίνης Παναγιώτης (αρωματικά φυτά και βότανα) και Νίνος Ευάγγελος (ταπητουργία).

paramythia-online.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στο Επιμελητήριο ο Αντιπρόσωπος της Ταιβάν στην Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8032531538881992733
item