Σύμβαση ασφαλείας ανάμεσα στην ΕΛΑΣ & τον ΟΑΣΑ προανήγγειλε ο Σπίρτζης Σύμβαση ασφαλείας ανάμεσα στην ΕΛΑΣ & τον ΟΑΣΑ προανήγγειλε ο Σπίρτζης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σύμβαση ασφαλείας ανάμεσα στην ΕΛΑΣ & τον ΟΑΣΑ προανήγγειλε ο Σπίρτζης

Σύμβαση ασφαλείας ανάμεσα στην ΕΛΑΣ & τον ΟΑΣΑ προανήγγειλε ο Σπίρτζης

Οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα φυλάσσονται στο μέλλον από αστυνομικούς της ελληνικής αστυνομίας, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, διαβεβαιώνοντας πως αυτό είναι κάτι που «επιτρέπεται να γίνει». Μάλιστα, όπως προανήγγειλε, μέσα το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί και η σχετική σύμβαση ανάμεσα στην ΕΛΑΣ και τον ΟΑΣΑ.

Ο υπουργός επέμεινε στην δήλωση του για ευθύνη και των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, ξεκαθαρίζοντας πως οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός είναι ασφαλισμένος, οπότε για τις καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα «δεν θα είναι μεγάλη η ζημιά του Δημοσίου»

Χρειάζονται βελτιώσεις οι μεταρρυθμίσεις Κατρούγκαλου

Για τη μεταρρύθμιση Κατρούγκαλου στο ασφαλιστικό, ο κ. Σπίρτζης παραδέχθηκε πως χρειάζεται βελτιώσεις, προσθέτοντας ωστόσο ότι είναι ευχαριστημένος με την μεταρρύθμιση για ένα ταμείο και ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη. 

Αναφερόμενος στην καθυστέρηση για το κλείσιμο της αξιολόγησης δήλωσε ότι σε μια τέτοια διαπραγμάτευση έχει εν μέρει απρόβλεπτες καταλήξεις. «Η κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει κλείσει την αξιολόγηση αν έκανε ότι και προηγούμενες, «λέγοντας σε όλα ναι», πρόσθεσε. 

Πηγή: http://www.skai.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Σύμβαση ασφαλείας ανάμεσα στην ΕΛΑΣ & τον ΟΑΣΑ προανήγγειλε ο Σπίρτζης
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8361108389532339851
Σχόλια
item