Τάνια Τρύπη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! Φωτογραφίες

Τάνια Τρύπη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! Φωτογραφίες

Την καλύτερη φάση της ζωής φαίνεται να περνά η Τάνια Τρύπη στο πλευρό του νέου συντρόφου της, που δεν είναι άλλος από τον... παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Πάνο Οικονόμου! 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καινούριο έρωτα που βιώνει, αλλά δίστασε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ταυτότητα του συντρόφου της. 

Ωστόσο, τα “αποκαλυπτήρια” μόλις έγιναν, αφού ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε βραδινή κοινή έξοδό τους σε εστιατόριο του Κολωνακίου, όπου η Τάνια πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα πρωτότυπο show σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Το ζευγάρι, που σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Real, είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ μάλιστα οι δυο τους ετοιμάζονται άμεσα για συγκατοίκηση! 


Πάντως, το φιλικό τους περιβάλλον “βλέπει” και την πιθανότητα ενός γάμου να είναι μεγάλη, αφού η γοητευτική ηθοποιός και ο (πλέον) προπονητής ποδοσφαίρου Πάνος Οικονόμου ζουν ένα μεγάλο έρωτα!





Και η ίδια η Τάνια Τρύπη είχε πρόσφατα δηλώσει: “Υπάρχει ένας άντρας στη ζωή μου και είμαι πάρα πολύ καλά. 


Όχι, δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν θα ήθελα να είναι”, ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα έλεγε όχι σε έναν ακόμη γάμο (μετά τις δύο προσπάθειες στον... έγγαμο βίο που έχει ήδη κάνει με τον Αλέξη Μάρδα και τον Κωνσταντίνο Καζάκο): “Ποτέ μην λες “ποτέ”. Πιστεύω σε αυτό. Για την ώρα συζητάμε να μείνουμε μαζί, αλλά έως εδώ, δεν λέω τίποτα άλλο”.



Η ταλαντούχα Τάνια Τρύπη που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πρόβες για δύο νέες θεατρικές δουλειές, το show του Αλέξανδρου Ρήγα και την παράσταση “Φως του γκαζιού” στο θέατρο Βεάκη, φαίνεται να έχει πιο γεμάτο πρόγραμμα από ποτέ! 


Για αυτό και φροντίζει να... ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον αγαπημένο της, ο οποίος βρίσκεται στο πλάι της ανά πάσα στιγμή!

epirusblog.gr
5 of 5
Τάνια Τρύπη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 109116203145794419
item