Γιάννενα: Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Γιάννενα: Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

                         Γιάννενα: Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με την παρέλαση τμημάτων μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, αντιστασιακών, ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας θα εορταστεί το ερχόμενο Σάββατο 12 μ. στα Γιάννενα η επέτειος της 25ης Μαρτίου. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που εξέδωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ο εορτασμός θα ξεκινήσει στις 7.30 π.μ., με εορταστικό πρωινό με κωδωνοκρουσίες εκκλησιών, με τη φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και τη Στρατιωτική Μουσική να παιανίζουν στους δρόμους της πόλης.
Θα ακολουθήσει, στις 10.30 π.μ., επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ομιλία από τον Χαράλαμπο Νταλάκα, Δ/ντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.
Στις 11.15, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Μπιζανομάχων, ενώ οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία με την καθιερωμένη παρέλαση.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις, περιλαμβάνεται γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών, κοινοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων, καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ., τραπεζών και οικιών από το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Δηλώσεις συμμετοχής για κατάθεση στεφάνων στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, τηλ.: 26510-87202, 76620.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
                         
Γιάννενα: Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Epirusblog Gr
5 of 5
                         
Ιωάννινα 5998234045630603014
Σχόλια
item