Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Αλλαγές και εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό, τόσο στα προσωπικά σου ζητήματα, όσο και την δουλειά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκαλέσεις «κραδασμούς», αποκαλύπτοντας αλήθειες που «πονάνε», από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα «σοκάρει» εσένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει στους δρόμους και τα τηλέφωνα!
Ερωτικά
Το «πνεύμα ανεξαρτησίας» που ορίζει την προσωπική σου ζωή, σε κάνει εξαιρετικά αρνητικό/η απέναντι σε όποιον/α «αποπειραθεί» να σε δεσμεύσει. Αν όμως δεν τεθεί τέτοιο ζήτημα από την άλλη πλευρά, τότε δεν αποκλείεται να δεσμευτείς από… μόνος/η σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές μεταπτώσεις, που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σου. Παράλληλα όμως, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις κι εσύ τις τρέλες σου και να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, αφού αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις και αρνήσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να επιλέξεις ως «συνοδοιπόρους» άτομα τα οποία έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ξεχωρίζουν, έστω κι αν δεν έχουν την γενική αποδοχή. Αντίθετα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε μια τρέχουσα φιλία σου.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως θα έπρεπε να εγκαταλείψεις την συνήθως «μετρημένη» στάση σου και να κάνεις το μεγάλο βήμα προς κάτι το διαφορετικό ή «ακραίο». Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις εκεί την ευτυχία σου, παρά σε μια «νορμάλ» κατάσταση!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει τόσο τη δική σου αστάθεια, όσο και των ατόμων που σε περιβάλλουν, με συνέπεια να επικρατήσει μια γενική αβεβαιότητα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν πολλά απρόοπτα, είτε στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό τομέα, όπου φαίνεται να δημιουργούνται νέες συμμαχίες και να «σπάνε» οι παλιές. Και προκειμένου να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις, είναι προτιμότερο να ξαφνιάσεις εσύ τους άλλους. Πάντως αν ψάχνεις για κάτι νέο, με τον ενεργό Ουρανό να… επαυξάνει, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει μια κρίση, όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί απλά βαρέθηκες! Αντίθετα, ο δρόμος είναι ανοικτός για μια νέα γνωριμία-περιπέτεια, μέσω της οποίας μπορεί να νοιώσεις και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που αντιμετωπίζουν κάθε είδους καινοτομία ως «εχθρική», μάλλον πρέπει να αλλάξεις ρότα, αφού σήμερα το διαφορετικό και το νέο είναι εκείνο που σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Ίσως μάλιστα να βρεις άφθονη συμπαράσταση από τους «ξένους» κι όχι τόσο από τους «δικούς σου». Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανόςμπορεί να συμβάλλει σε ένα απρόσμενο, ως προς την εξέλιξή του, όσο και συναρπαστικό ταξίδι ή να σου φέρει μια απροσδόκητη είδηση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την ψυχική και σωματική σου ευεξία.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια αναπάντεχη κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «εξεζητημένο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις, αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» το όποιο πρόσωπο, τότε το έχασες!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Μάλλον έφτασε η στιγμή για να δρομολογήσεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική πρόοδό σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αλλάξεις και τις οικονομικές προτεραιότητές σου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα αρνητικών εξελίξεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει ένα απροσδόκητο έσοδο αλλά και να σε ωθήσει σε μια «εξεζητημένη» αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και παρότι θα είναι κάπως δύσκολο να κρυφτείς, μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφο σου είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί να κάνεις την υπέρβαση, τολμώντας μια θεωρητικά «ασύμβατη» συνεργασία, αφού μέσω αυτής μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από ό,τι με μια «νορμάλ». Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανόςμπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου από μια προκλητική, κυνική ή «ακατάδεκτη» συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση», που αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα στις σχέσεις σου με γνωστούς ή συγγενείς. Επιπλέον, οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι απρόσμενες, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου, το σύμπαν έχει πάντα τον τρόπο για να «περάσει» το δικό του! Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μην «δένεις τον γάιδαρο σου» και να φοβάσαι τα σίγουρα. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να έχεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ερωτικά
Μέσα στην γενικότερη «αναμπουμπούλα», μπορεί να προκύψει κι ένα απρόσμενο ειδύλλιο, το οποίο μάλιστα, από την στιγμή που κρίνεται ως «παράδοξο», έχει όντως τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια ευχάριστη περιπέτεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έκτακτες ανάγκες, έξοδα αλλά και έσοδα! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται -ιδίως στην προσωπική σου ζωή- μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα για σένα, αφού θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι.
Ερωτικά
Ο Ήλιος στους Ιχθύς επικουρούμενος από τον Ουρανό, αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν έλκεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον μπορεί να έχουν κάποια «χούγια» ή ιδιοτροπίες που καθιστούν δύσκολη και αβέβαιη την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή, με συνέπεια να μπερδεύεις τους άλλους ως προς τις πραγματικές προθέσεις σου. Ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου να θεωρηθεί εχθρική πράξη! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που μπορεί να γίνει πρόβλημα, αν είσαι αρνητικός/η απέναντι σε νέες καταστάσεις. Αν όμως δεις με μια πιο «φιλική» ματιά τα αναθεωρημένα δεδομένα και τους εισηγητές τους, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών, από συμβατές μέχρι εντελώς ακατάλληλες για την περίπτωσή σου! Φρόντισε λοιπόν να κρίνεις σωστά, ακολουθώντας κυρίως την αλήθεια της καρδιάς σου κι όχι την φωνή των συμφερόντων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα, που η διαφορετικότητά τους ξενίζει ή προκαλεί, πριν όμως βιαστείς να τα «απορρίψεις», δες μήπως έχουν να σου προσφέρουν κάτι πραγματικά καινούριο, όσο και αληθινό! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους» αλλά και να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με «ασυνήθιστες» ή σπάνιες δράσεις. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι ή να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι είναι πιθανό να γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα με τα οποία θα υπάρξει μια χρήσιμη, όσο και διασκεδαστική ανταλλαγή απόψεων! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το οικονομικό «καθεστώς» σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε «αδόκιμες» ή ασυνήθιστες πρακτικές. Μπορείς ακόμη να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «της σειράς», ενώ μπορεί να σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι, που όμοιο του είναι δύσκολο να ξαναβρείς!
Ερωτικά
Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μπλοκάρεται από τον εγωισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η διαφορετικότητα σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε ευφάνταστες δραματοποιήσεις με επίκεντρο τα προσωπικά σου! Συνολικά, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, αλλάζοντας κάποιες από τις «σταθερές» σου κι αν δεν το πράξεις αυτοβούλως, τότε μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει στις «επάλξεις», προκειμένου να ρυθμιστούν ποικίλες -κι όχι απαραίτητα σοβαρές- υποθέσεις που «ξεφυτρώνουν» από το πουθενά.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου, αλλά πολύ περισσότερο για εκείνα που θεωρείς ότι σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, έστω κι αν δεν είσαι έτοιμος/η να το αποδεχθείς!
astrology.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 8322961351197328977
item