Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σημασία στην λεπτομέρεια.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η αθέτηση των όρων μιας συμφωνίας είναι βέβαια για σένα «κόκκινο πανί», ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι που θίγει το φιλότιμό σου. Κι αν «πέσεις στην περίπτωση», πολλοί είναι εκείνοι που θα συνειδητοποιήσουν πως με τον Κριό... δεν παίζεις! Αν όμως ο Άρης στο ζώδιό σου «ξεφύγει» μπορεί να κάνεις και ζημιές που δεν διορθώνονται εύκολα, κάτι που δεν ισχύει μόνον για τις σχέσεις σου, αλλά και για καθαρά τεχνικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποιες αλλαγές ή εναλλακτικές, που φαίνεται να σε συμφέρουν οικονομικά.
Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου διεγείρει την περιέργεια αλλά και την αστάθειά σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ενδώσεις σε έναν «πειρασμό», που αξίζει τον κόπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό που να μπορεί να σε «κρατήσει».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αναδείξεις τα προσόντα σου και να διακριθείς κοινωνικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «βγουν στην φόρα» και κάποιες «αμαρτίες» σου, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην «βίαιη» πληροφόρησή σου για το τι διαμείβεται στο παρασκήνιο και μάλιστα μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα μαθαίνοντας ποιος/α πρωταγωνιστεί σε αυτές τις μοχλεύσεις. Όπως κι αν έχει, το θέμα είναι πως αν δε λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου, οι κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σου μπορεί να πλήξουν το κύρος, την αξιοπιστία σου αλλά περισσότερο απ’ όλα το πορτοφόλι σου!
Ερωτικά
Για την ώρα η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να είναι κάπως αβέβαιη, ίσως μάλιστα δεν είναι καν «επισημοποιημένη». Αντί λοιπόν να καταστρώνεις σχέδια επί σχεδίων, ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις, παραχωρώντας στο σύμπαν το δικαίωμα να αποφασίσει αυτό για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Φαίνεται πως οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σου μπορεί να διαταραχθούν με αφορμή κι αιτία κάποιες λεπτομέρειες που μια άλλη στιγμή κανείς δεν θα πρόσεχε. Ίσως μάλιστα να γίνει «μέγας σαματάς» γύρω από ένα εργασιακό ζήτημα. Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ευπαθή σε ενδημικές λοιμώξεις, γι’ αυτό καλό είναι να «ξεσκονίσεις» τις ιατρικές σου γνώσεις, αλλά και να εξαλείψεις προσεκτικά κάθε πιθανή μολυσματική εστία, ώστε να προστατέψεις τον εαυτό σου, αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους από ενδεχόμενους κινδύνους. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο σου προσφέρει οικονομικά κυρίως πλεονεκτήματα μέσα από μια μυστική συμφωνία.
Ερωτικά
Ως προς τις «ελεύθερες» αναζητήσεις σου, εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση αφού ό,τι και να κάνεις, τραβάς την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Ίσως μάλιστα ο Δίας στον Ζυγό να σου επιφυλάσσει μια «υψηλή» γνωριμία που μπορεί να καταλήξει σε σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό τεστάρει την ετοιμότητα και τις ικανότητες σου στην διαχείριση κρίσεων, αναθέτοντας σου ποικίλες κι επίπονες «αποστολές». Το πεδίο δράσης σου μπορεί να είναι από τη δουλειά σου ή μια αμιγώς αθλητική δραστηριότητα, μέχρι την προστασία σου από ποικίλους... ενοχλητικούς όσο και μικροσκοπικούς «εισβολείς». Επιπλέον, αν δεν τα πας καλά με την τεχνολογία, απευθύνσου στους ειδικούς, αφού η φύση των προβλημάτων σου δεν είναι απλή. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και μάλιστα με πρόσωπα κύρους, που έχουν την πρόθεση να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια τόσο στα θέλω σου, όσο και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις καταστάσεις, αφού κάποια στιγμή όλα θα επιστρέψουν στο σημείο που ξεκίνησαν!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ένα εργασιακό θέμα με νομικές προεκτάσεις μπορεί να σε αναστατώσει ή να σε βάλει να τρέχεις και να μην φτάνεις! Αν πάλι βρίσκεσαι μακριά από την «έδρα» σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, προερχόμενες μάλλον από κάποιον πολύ μικρό «εχθρό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μικρά τεχνολογικά μυστικά, απλουστεύοντας κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Τα καλά νέα πάντως έρχονται από την Δήμητρα στον Ταύρο που ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με σημαίνοντα πρόσωπα και διευρύνοντας τις προοπτικές σου μέσα από συνεργασίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου απονεμηθεί μια διάκριση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αλλά αν περιμένεις κάτι πιο συγκεκριμένο, δεν ήρθε ακόμη η ώρα η «σωστή». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις με τον/την σύντροφο σου μια μαγική φαντασίωσή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Εντάσεις καιροφυλακτούν παντού, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας ξαφνικής αδιαθεσίας ή μιας «κρίσης πανικού». Επιπλέον, ποικίλα τεχνικά προβλήματα θα σε «μυήσουν» με το ζόρι στον κόσμο της τεχνολογίας, υπάρχει ωστόσο και η λύση των ειδικών. Εκείνο που φαίνεται να γλιτώνεις δύσκολα είναι κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, αφού ο Άρης στον Κριό «τρώγεται» για να σε περάσει από την «κόλαση» στον «παράδεισο» και αντίστροφα! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι, αρκεί να «επικοινωνήσεις» τις σκέψεις και τις προθέσεις σου, ίσως όμως να αναδείξει κι ένα νομικό ζήτημα.
Ερωτικά
Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά στα νιάτα, αλλά από εκεί και ύστερα εσύ αποφασίζεις για το τι θα συμβεί. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι ο πλανήτης δεν «το ‘χει» σε θέματα καρδιάς και η όποια εγκεφαλική προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να αποδειχθεί «τζάμπα κόπος».

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Φαίνεται πως ο Άρης στον Κριό σκοπεύει να δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σου, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η καθημερινότητά σου μπορεί να θυμίσει στρατόπεδο, με κάποιους να «την έχουν δει» συνταγματάρχες. Πάντως, αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη, μην επιμείνεις στις διαβουλεύσεις, αφού δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο να αποχωρήσεις πριν φας καμιά αδέσποτη! Επιπλέον, καλό είναι να μην αγνοήσεις λεπτομέρειες που για κάποιους έχουν εξαιρετική σημασία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, στον καθαρά οικονομικό τομέα μπορεί να ωφεληθείς από τις γενικότερες εξελίξεις ή μια συμφωνία που θα σου ανοίξει νέους δρόμους.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με πράγματα που θες, αλλά δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη, έστω κι αν όλα γίνουν με διαδοχικές «καραμπόλες»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά κυρίως θέματα, είτε για να διεκδικήσεις την αύξηση ή την διατήρηση των αποδοχών σου, είτε για δοκιμάσεις την τύχη σου στο «επιχειρείν». Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο, εξ αιτίας μιας βλάβης ή μιας κακής παροχής υπηρεσιών, εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το ενδεχόμενο ενός εργατικού ατυχήματος, αφού μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο έχει τον τρόπο να σε «ξελασπώσει» μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία, μάλιστα σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να ακούς περισσότερο τους άλλους.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Ερμής στους Ιχθύς ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, κάποιος/α επιμένει να σε «δέσει» σε μια επίσημη σχέση και σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση το δίλημμά σου θα είναι μεγάλο. Ωστόσο, κανείς δεν σε υποχρεώνει να δηλώσεις όλη την αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό ανατρέπει τον προγραμματισμό σου κι αν αυτό συμβεί επί τα χείρω, ίσως να πρόκειται για «δάκτυλο» ενός ή μιας ερωτικής αντιζήλου. Υπάρχει όμως και το καλό σενάριο που σε θέλει ευνοημένο από μια ανάλογη παρέμβαση ενός προσώπου που σε αγαπά. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να «τρέξεις» για να αντιμετωπίσεις κάτι επείγον στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Από την άλλη πλευρά βέβαια φαίνεται να συγκεντρώνεις σημαντικά πλεονεκτήματα στον εργασιακό τομέα, ίσως μάλιστα η Δήμητρα στον Ταύρο να συμβάλλει σε μια συμφωνία ή συνεργασία που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, η Σελήνη, περνώντας στον Κριό, θα φροντίσει να σε ικανοποιήσει με νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, ωστόσο για την ώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ούτε καν ως προς τις προθέσεις σου, γι’ αυτό μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό συμβάλλει στην εξάντληση της υπομονής σου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις μάλλον επιθετικά όποιους ή ό,τι θεωρείς ότι παραβιάζει την αυτονομία σου ή τον χώρο σου. Επιπλέον «ανάβει φωτιές» μεταφορικά και κυριολεκτικά. Γενικά, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις, μηδέ εξαιρουμένων κάποιων σωματικών ενοχλήσεων, που τα αίτια τους ανιχνεύονται με... μικροσκόπιο! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να σε αποζημιώσει μέσω μιας επιτυχίας ή διάκρισης ενός αγαπημένου σου προσώπου. Μπορεί όμως κι εσύ να καρπωθείς τα καλά μιας «μελετημένης» κοινωνικής παρουσίας σου.
Ερωτικά
Ο Ερμής στους Ιχθύς σε παρασύρει σε όνειρα και προσδοκίες που μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά αν νιώθεις καλά με αυτό, τότε κανένα πρόβλημα! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια σχέση, μια αλυσίδα ψεμάτων μπορεί εύκολα να συμβάλλει σε μια «ξεγυρισμένη» κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο ή «ασφαλές», αφού ο Άρης στον Κριό«πασχίζει» να ταράζει την ηρεμία σου με κάθε τρόπο, ξεκινώντας ίσως από μια απρόσμενη συμπεριφορά γνωστού ή συγγενή ή μια σύγκρουση στον χώρο της εργασίας σου. Ακόμη ενδέχεται να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, ενώ αν οδηγήσεις καλό είναι να έχεις μάτια και στην... πλάτη! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο σου προσφέρει οικογενειακά και οικονομικά πλεονεκτήματα, ικανά να σε κάνουν να ξεχάσεις κάθε «αναποδιά». Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο αλλά και να αναβαθμίσεις το βιοτικό σου επίπεδο, μετακομίζοντας σε άλλη γειτονιά!
Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου ένα σοβαρό θέμα που αφορά στη σχέση σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μην ανησυχείς, αφού μάλλον αποκλείεται να... πλήξεις, ίσα-ίσα που φαίνεται δύσκολο να έχεις την ησυχία σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, αναγκάζοντας σε να αναπροσαρμόσεις την πολιτική σου. Και με τον Κρόνο να σε επηρεάζει συνολικά, δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων ή να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό μιας υπόθεσης που κακώς ανέλαβες να διεκπεραιώσεις. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Ταύρο σου προσφέρει εκείνα τα «κονέ» που θα σε βοηθήσουν να βρεις εναλλακτικές λύσεις ή να ωφεληθείς από την δημοσιοποίηση των προβλημάτων σου εκεί που θα σε ακούσουν! Συνολικά στον επικοινωνιακό τομέα όλα πάνε καλά κι ίσως έχεις ποικίλες επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα.
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται κι ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις τη λογική σου για να αποκαλυφθούν αλήθειες που μπορεί και να ενοχλούν! Ίσως μάλιστα πίσω από όλα τα «περίεργα» που συμβαίνουν, να «παίζει» και μια αντιζηλία με επαγγελματικό ή οικονομικό κίνητρο.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 3307368709417942991
item