Που είναι η «ΣΥΠ» των Ενόπλων Δυνάμεων…Γιατί δεν πρόλαβαν τα γεγονότα;

Που είναι η «ΣΥΠ» των Ενόπλων Δυνάμεων…Γιατί δεν πρόλαβαν τα γεγονότα;
Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία γεγονότα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων με τους Αλβανούς Οπλίτες δεν είναι μεμονωμένα ,ούτε και και τυχαία και σε αυτό το σημείο πρέπει να σταθούμε ..Αν θέλουμε να μαζέψουμε τα πράγματα έστω και τώρα!
Θα σταθούμε στις αντιδράσεις των Αλβανών Βουλευτών που από την ώρα που ο ΥΕΘΑ βγήκε και ζήτησε τις αυστηρότερες ποινές για τους Στρατιωτικούς Αλβανικής καταγωγής ,βγήκαν οργανωμένα και χτυπούν τον Πάνο Καμμένο επικαλούμενοι δήθεν τα ανθρώπινα δικαιώματα!

albanian

Το άκρον άωτον όμως είναι οτι οι Αλβανοί Βουλευτές έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες των  Οπλιτών που δεν εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ της Ελλάδος ,που αποδεικνύεται οτι υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες που πήγαν κατευθείαν  στα χέρια τους !(φώτο Ντοκουμέντο)

Να υπενθυμίζουμε σε όλους αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές τυχαίο;,ότι αυτός που επικαλείται ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει πρώτα από όλα να σέβεσαι την Χώρα που τους φιλοξένησε και τους  μεγάλωσε !
Ελπίζουμε οι άνθρωποι του πνεύματος και της Πολιτικής της Ελλάδος να σταθούν δίπλα στο ΥΠΕΘΑ και στην Στρατιωτική Δικαιοσύνη γιατί το θέμα δεν είναι για πολιτική αντιπαράθεση …
Επειδή μαθαίνουμε οτι τα υπάρχουν και άλλα γεγονότα και σε άλλα Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων με Αλβανικής Καταγωγής Οπλίτες …(στο κέντρο της Ελλάδος)!

maxresdefault3


Καλό θα είναι η «ΣΥΠ»να αναλάβει δράση και να προλάβει τα γεγονότα ,που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν με οργανωμένο σχέδιο  των Αλβανών αναταραχή στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων!Σχόλιο:Να επισημάνουμε  με πίκρα ότι όταν κάποιοι από Εμάς τα λέγαμε και τα φωνάζαμε …Μας αποκαλούσαν να μην πούμε πως !
Και καλά θα κάνουν κάποιοι πράσινοι πολιτικοί άνδρες να σταματήσουν να πολλά πολλά γιατί έχουμε να βγάλουμε ουκ ολίγα από την «ασχετοσύνη» τους  τη ζημιά που προκάλεσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις που την πληρώνουμε τώρα …
veteranos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Που είναι η «ΣΥΠ» των Ενόπλων Δυνάμεων…Γιατί δεν πρόλαβαν τα γεγονότα;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8643396064755646908
item