Στη φυλακή το τέρας που βίαζε την κόρη του, τον φίλο της και μια ακόμα φίλη της!

Στη φυλακή το τέρας που βίαζε την κόρη του, τον φίλο της και μια ακόμα φίλη της!
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος από την Πάτρα, που βίαζε την ανήλικη κόρη του, φίλο της και μια φίλη της, απειλώντας τους μάλιστα πως θα τους σκότωνε αν δεν υπάκουαν στις αρρωστημένες του ορέξεις.
Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή Πλημμελειοδικών, ο 46χρονος πα-«τέρας», θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Σε βάρος του, έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και αιμομιξία κατ΄ εξακολούθηση, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 46χρονος είχε φυλακιστεί και στο παρελθόν, επειδή βίαζε την ανήλικη κόρη του.
Ωστόσο ο σωφρονισμός του δεν επήλθε ποτέ, καθώς με το που βγήκε από την φυλακή, συνέχισε να βιάζει επανειλημμένα την ανήλικη κόρη του.
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής είναι ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Γ. από τον  Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο του ίδιους έτους, βίαζε ξανά και ξανά την 16χρονη κόρη του και μια 14χρονη φίλη της απειλώντας ότι θα τις σκότωνε αν δεν υπάκουαν στις απαιτήσεις του!Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να υποχρεώσει δια της βίας τον 18χρονο Ρουμάνο σύντροφο της κόρης του να του κάνει... πεολειχία.
Τον 46χρονο κατήγγειλαν τα τρία νεαρά παιδιά, ενώ όπως αποκάλυψαν δεν δίσταζε να ανεβάζει ψεύτικα προφίλ στο Facebook αναζητώντας και άλλα ανήλικα για να υποστούν τις αρρωστημένες του ορέξεις. Αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί από την έρευνα αν κατάφερε να παγιδεύσει και άλλα ανήλικα μέσω Facebook,.
Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, και βάσει αυτού το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

epirusblog.gr
5 of 5
Στη φυλακή το τέρας που βίαζε την κόρη του, τον φίλο της και μια ακόμα φίλη της!
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 383646046402818558
item