Άρτα: Ούτε ένα ελληνικό τραγούδι! Άρτα: Ούτε ένα ελληνικό τραγούδι! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ούτε ένα ελληνικό τραγούδι!

Άρτα: Ούτε ένα ελληνικό τραγούδι!
Άλλα αντί άλλων", η απάντηση που έλαβε απ' τους αρμόδιους, τον εξόργισε έτι περισσότερο, μιας και ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Αρταίων, του είπε πως είναι ένα usb που παίζει την μουσική και δεν μπορεί ν' αλλάξει... 
Οργισμένος έφτασε στο Δημαρχείο της Άρτας, γνωστός συμπολίτης μας, ο οποίος ζήτησε να μάθε γιατί όλες τις ημέρες των εορτών, απ' τα ηχεία που έχουν τοποθετηθεί στην οδό Σκουφά, δεν παίχτηκε ούτε ένα ελληνικό τραγούδι, όπως έπρεπε να γίνεται και φυσικά γίνεται και σε άλλες πόλεις της πατρίδας μας.
"Άλλα αντί άλλων", η απάντηση που έλαβε απ' τους αρμόδιους, τον εξόργισε έτι περισσότερο, μιας και ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Αρταίων, του είπε πως είναι ένα usb που παίζει την μουσική και δεν μπορεί ν' αλλάξει. 
Είπαμε για γέλια και για κλάματα, η απάντηση που δόθηκε απ' τον αρμόδιο του Δήμου, ο οποίος προσήλθε στο Δημαρχείο, για να υπενθυμίσει σε κάθε αρμόδιο το αυτονόητο. Ότι έχουμε πολύ καλή ελληνική μουσική και παραδοσιακή και σύγχρονη, η οποία πρέπει να παίζεται σε δημόσιους χώρους και ειδικά τις ημέρες των εορτών.
Ο συμπολίτης μας, που κατήγγειλε το γεγονός στην "Γ", χαρακτήρισε όλους αυτούς που κάνουν τις επιλογές, σαν και την μουσική που επέλεξε ο Δήμος Αρταίων, "διεθνιστές ελλαδέμπορους" και νομίζουμε πως δεν έχει άδικο... 
Πηγή: gnomiartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Ούτε ένα ελληνικό τραγούδι!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5743913823866129241
Σχόλια
item