Οι Ρώσοι έχουν βίντεο οργίων του Τραμπ με πόρνες - Διαψεύδει το Κρεμλίνο Οι Ρώσοι έχουν βίντεο οργίων του Τραμπ με πόρνες - Διαψεύδει το Κρεμλίνο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι Ρώσοι έχουν βίντεο οργίων του Τραμπ με πόρνες - Διαψεύδει το Κρεμλίνο

Οι Ρώσοι έχουν βίντεο οργίων του Τραμπ με πόρνες  - Διαψεύδει το Κρεμλίνο - Κεντρική Εικόνα
Έχουν φουντώσει οι φήμες περί «φακέλου εκβιασμού» που έχει το Κρεμλίνο για τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε σχετικά με τους ισχυρισμούς πως κατάσκοποι του Κρεμλίνου χάκαραν τους Δημοκρατικούς πριν από τις εκλογές, με υπομνήματα να αναφέρουν πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ένα αρχείο «ενοχοποίησης» με καταστροφικό υλικό για τον Ντόναλντ Τραμπ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να τον εκβιάσουν.
Στον φάκελο περιλαμβάνονται αξιώσεις πως διέταξε πόρνες να διαπράξουν ταπεινωτικές σεξουαλικές πράξεις στην προεδρική σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα επειδή έμεινε το ζεύγος Ομπάμα. 
Το αρχείο φέρεται να συντάχθηκε από πρώην Βρετανό κατάσκοπο στη Μόσχα αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το περιεχόμενό του και, σύμφωνα με το Buzzfeed, περιλαμβάνει λάθη. Είχε δοθεί αντίγραφο μήνες πριν από τις εκλογές στον John McCain που το παρέδωσε στον James Comey.
Η υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ πήρε νέες διαστάσεις την Τρίτη καθώς αποκαλύφθηκε πως στελέχη των μυστικών υπηρεσιών ενημέρωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ ότι οι Ρώσοι έχουν υλικό που τον καίει. 
Αμερικανοί αξιωματούχοι περιελάμβαναν δισέλιδη σύνοψη των στοιχείων «ενοχοποίησης», με το υλικό να βασίζεται σε υπομνήματα που συνέταξε Βρετανός κατάσκοπος που θεωρείται, όπως μετέδωσε το CNN, αξιόπιστος από την κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Το έγγραφο 35 σελίδων δημοσιεύτηκε από το Buzzfeed που επισήμανε ότι περιέχει σφάλματα, ενώ λίγα τμήματα από το περιεχόμενό του μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα. Ο Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο απέρριψε τους ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για «ψευδή νέα» και «πολιτικό κυνήγι μαγισσών».
Τους ισχυρισμούς αμφισβήτησε και η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ Kellyanne Conway, σημειώνοντας πως προήλθε από ανώνυμες πηγές στη διάρκεια συνέντευξής της στο Late Night με τον Seth Meyers.
Στο έγγραφο γίνεται λόγος για «διεστραμμένη συμπεριφορά» στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στη Μόσχα επειδή εκεί είχε μείνει το μισητό του ζεύγος Ομπάμα. Αναφέρεται πως πήρε πόρνες και τις διέταξε να του παρουσιάσουν ένα ουρλολαγνικό σόου μπροστά του. Το ξενοδοχείο, όπως σημειώνεται, είναι υπό τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας και υπάρχουν παντού κρυφές κάμερες και μικρόφωνα.
Οι New York Times σημειώνουν σε δημοσίευμά τους πως το υλικό είναι τόσο εκρηκτικό που αποφάσισαν να ενημερώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Μπαράκ Ομπάμα και κορυφαίους ηγέτες του Κογκρέσου.
Διαψεύδει το Κρεμλίνο
Σε ανακοίνωση του, το Κρεμλίνο διαψεύδει το δημοσίευμα. «Το Κρεμλίνο δεν έχει πληροφορίες για τον Τραμπ» είπε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ τονίζοντας πως τα δημοσιεύματα είναι «ψευδή» και «έχουν σκοπό να βλάψουν τις διμερείς σχέσεις».
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι Ρώσοι έχουν βίντεο οργίων του Τραμπ με πόρνες - Διαψεύδει το Κρεμλίνο
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 1191166594018162090
Σχόλια
item