Την προσοχή σας, γυναίκες… Θέλει ή δεν θέλει σεξ; Το σώμα του… μιλάει!

Την προσοχή σας, γυναίκες… Θέλει ή δεν θέλει σεξ; Το σώμα του… μιλάει!
Αν το κεφάλι του έχει ελαφρά κλίση προς το θηλυκό που έχει απέναντί του, τότε ενδιαφέρεται πραγματικά – Κι όταν τα ρουθούνια του φουσκώνουν όταν κοιτά τη γυναίκα που έχει δίπλα του, τότε ενδιαφέρεται γι΄αυτήν
Την προσοχή σας, γυναίκες! Τι σημαίνουν άραγε οι χειρονομίες και οι εκφράσεις των ανδρών;
Καταλαβαίνετε πότε ένας άνδρας θέλει ή δεν θέλει σεξ; Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε στην επίμαχη ερώτηση, τότε ακολουθείστε τις οδηγίες, με τη βοήθεια των οποίων, μία γυναίκα θα μπορεί να «διαβάσει» το σώμα ενός άντρα σε χρόνο ρεκόρ!
Η «γλώσσα» του ανδρικού σώματος, οι χειρονομίες ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου των ανδρών, δείχνουν αν πραγματικά ενδιαφέρονται για μια γυναίκα.
Για παράδειγμα, αν το κεφάλι του έχει ελαφρά κλίση προς το θηλυκό που έχει απέναντί του, τότε ενδιαφέρεται πραγματικά. Κι όταν τα ρουθούνια του φουσκώνουν όταν κοιτά τη γυναίκα που έχει δίπλα του, τότε ενδιαφέρεται γι΄αυτήν.
Επιπλέον, ένα χαμόγελο με κλειστό το στόμα δείχνει ότι ο άνδρας φλερτάρει τη γυναίκα με ντροπαλό ύφος. Ένα διάπλατο χαμόγελο σηματοδοτεί σαφές ενδιαφέρον.
Αλλά και ο τρόπος που στήνει τον κορμό του ένας άνδρας έχει σημασία. Αν στέκεται έχοντας έξω τους ώμους και το στήθος, τότε ενδιαφέρεται για τη γυναίκα που έχει απέναντί του. Αν στέκεται με τα πόδια διάπλατα ανοιχτά, θέλει να δείξει ότι είναι ισχυρός και να την εντυπωσιάσει. 
Επίσης, όταν στέκεται με τα χέρια στους γοφούς, τότε ασυνείδητα θέλει να δείξει τη σέξι πλευρά του. Κι όταν βάζει τα χέρια στις τσέπες, θέλει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας εστιάζοντας στον ανδρισμό του.
epirusblog.gr
5 of 5
Την προσοχή σας, γυναίκες… Θέλει ή δεν θέλει σεξ; Το σώμα του… μιλάει!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7883659763149033992
item