Επεισόδιο στην Βουλιαγμένη: Καυγάς μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά και οι βαριές κουβέντες δημοσίως!

Επεισόδιο στην Βουλιαγμένη: Καυγάς μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά και οι βαριές κουβέντες δημοσίως!
Το κλίμα ανάμεσα στο πρωην ζευγάρι είναι πλέον εκρηκτικό. Κι αυτό, όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, οφείλεται σε ένα πολύ έντονο επεισόδιο που έγινε πριν λίγες μέρες έξω από το σπίτι τους, στο οποίο μένει πλέον η Φαίη με τα παιδιά. 
Αφορμή του καυγά ήταν μια επίσκεψη του Λιάγκα στο σπίτι και μια κουβέντα που είχαν με την Φαίη… Σύμφωνα με πληροφορίες από το πειβάλλον του ζευγαριού ο καυγάς ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια του ζήτησε να μην πηγαίνει τόσο συχνά στο σπίτι καθώς έχει ανάγκη να αποφορτιστεί από το κλίμα του χωρισμού και δεν αντέχει να τον βλέπει συνέχεια… 
Αυτό βέβεια, όπως αναφέρει το περιοδικό δεν έχει καμία σχέση με το πόσες φορές θέλει να βλέπει ο Γιώργος τα παιδιά αλλά με το πόσες φορές τον συναντάει η Φαίη καθώς ακόμη νιώθει πολύ πιεσμένη…
Η κουβέντα από ότι φαίνεται δεν πήρε καλή τροπή καθώς στην συνέχεια μπήκαν σε αυτή και άλλα θέματα, πρακτικού χαρακτήρα και σύντομα οι δύο του έφτασαν να καυγαδίζουν έξω από το σπίτι και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. 
Η ένταση στο πρώην ζευγάρι δεν είναι κάτι παράξενο, καθώς μεταξύ τους έχουν πολλές εκκρεμότητες κυρίως συναισθηματικές, όμως προσπαθούν να είναι ήρεμοι για λογαριασμό των παιδιών τους. 
Απο την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, όπως υποστηρίζει το Ciao, πιστεύει πως η Φαίη επηρεάζεται πολύ από άτομο από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, όταν στον συγκεκριμένο καυγά ακούστηκε ο παρουσιαστής να της λέει: «Ακούς τον έναν και τον άλλον και δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες!», ο οποίος μετά έφυγε πολύ εκνευρισμένος με την Φαίη να απαντάει: «Δεν θέλω να σε βλέπω τόσο συχνά!».
Αυτό, όπως αναφέρει το ciao, δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα επηρεάσει το συνενετικό διαζύγιο που θέλει το ζευγάρι να εκδοθεί… Ο καιρός θα δείξει!
youweekly.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Επεισόδιο στην Βουλιαγμένη: Καυγάς μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά και οι βαριές κουβέντες δημοσίως!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 139295876753142298
item