Πρέβεζα: Συνεχίζει τις επαφές της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας Πρέβεζα: Συνεχίζει τις επαφές της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνεχίζει τις επαφές της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Πρέβεζα: Συνεχίζει τις επαφές της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας
Σε συνέχεια της εξωστρέφειας και της επικοινωνιακής πολιτικής της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα ο επόμενος κύκλος επαφών.
Οι συναντήσεις όπου παραβρέθηκαν ιδιοκτήτες καταλυμάτων αλλά και εκπρόσωποι αυτών πραγματοποιήθηκαν με τους εξής φορείς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση:
- Διοικητή Γ.Ν. Νοσοκομείου Πρέβεζας Παππά Μιλτιάδη όπου τέθηκαν οι ανησυχίες του κλάδου μας ως προς την σωστή λειτουργία αλλά και τον απαιτούμενο αριθμό των Ιατρών που επανδρώνουν το Νοσοκομείο μας. 
Η Ν.Ε.Ξ.Π. δήλωσε παρούσα και στο πλευρό του Διοικητή σε δράσεις που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό διότι η ασφάλεια και η υγεία είναι απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την επίσκεψη των τουριστών αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους του Νομού.
- Αστυνομικό Διευθυντή Βόγλη Ευάγγελο όπου συζητήθηκε η άμεση συνεργασία για την ασφάλεια μέσω της συνέχισης της τακτικής αστυνόμευσης της παράκτιας ζώνης καθώς και την Επιτήρηση της Τροχαίας για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στους πολυσύχναστους κόμβους κατά τους θερινούς μήνες.
- Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Αγγέλη Ανθή όπου ανταλλάξαμε θέσεις και απόψεις για τα μεγάλα θέματα που σχετίζονται με τους Αρχαιολογικούς και Ιστορικούς μας χώρους όπως καθαριότητα, επαρκές προσωπικό , ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, λειτουργία αναψυκτηρίων εξωτερικά των επισκέψιμων μνημείων , όπως και προμήθεια έντυπου υλικού στα ξενοδοχεία μας. 
Επίσης προτάθηκε και η σύνδεση της ιστοσελίδας της Εφορείας Αρχαιοτήτων με την ιστοσελίδα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων αλλά και των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων μελών της.
- Πρόεδρο ΚΤΕΛ Πρέβεζας Σαρδελή Παναγιώτη όπου συζητήθηκε η λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας στην παράκτια ζώνη από την Πρέβεζα ως και την Αμμουδιά και ενδεχόμενη σύνδεση με το αεροδρόμιο του Ακτίου. 
Ορίστηκε νέα συνάντηση μεταξύ Δήμου Πρέβεζας , ΚΤΕΛ και Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας ώστε να γίνει επιλογή των σημείων στα οποία θα δημιουργηθούν οι νέες στάσεις λεωφορείου για τον σκοπό αυτό όπου θα αναγράφονται οι ώρες των δρομολογίων.
pamepreveza.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνεχίζει τις επαφές της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 2115616562654304088
Σχόλια
item